Grazie Alla Scannella

Destinácia: Taliansko » Kampánia (Neapol)

****x
Grazie Alla Scannella
Grazie Alla Scannella Grazie Alla Scannella Grazie Alla Scannella
Grazie Alla Scannella Grazie Alla Scannella Grazie Alla Scannella




Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333994
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83456662
Cena od: 929,00 €
+ príplatky od: 190,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Hotel Grazie Alla Scannella   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum parkovisko bazén vnútorný bazén vyhrievaný domáce zviera TV bazén termálny doprava na pláž kamenistá pláž
Od centra: 2 km
Popis:
hotel je situovaný na útese nad morom, na veľmi kľudnom a panoramatickom mieste nad nádherným zálivom „La Scanella“. Priamy prístup k moru je vhodný pre športovo založených klientov po cca 300 schodoch a cca 400 metroch. Zostup k moru vás odmení pohľadom na priezračné more – možnosť kúpania a slnenia (odporúčame vziať potrebnú obuv) v klube Scanella (bazény, slnečníky a ležadlá - za poplatok podľa dostupnosti). Druhá možnosť prístupu k moru je odvoz hotelovým shuttle busom zdarma do centra Panzy a odtiaľ je ľahký prístup k pláži. K termálnemu parku Poseidonove záhrady a k pláži Citara môžete využiť taktiež hotelový shuttle bus (za poplatok). Jedenkrát týždenne tanečný galavečer.

Vybavenie a služby:
recepcia, reštaurácia, bar, Wi-Fi v spoločenskej miestnosti, trezor na recepcii, vnútorný bazén (cca 38-40°C), vonkajší teplý bazén miešaný v letných mesiacoch s morskou resp. minerálnou vodou, termálne centrum, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi s výhľadom na more, parkovisko. Pes možný.  

Vzdialenosti:
od mora: nad morom od centra: cca 1 500 m autobusová zastávka: cca 300 m

Ubytovanie:
veľmi pekne zariadené klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, sprcha s WC, TV, telefón, fén, minibar, balkón resp. terasa. Možnosť izieb Comfort s čiastočným výhľadom na more resp. izieb Superior s priamym výhľadom na more (za príplatok).

Stravovanie:
v hotelovej reštaurácii formou raňajok resp. polpenzie; raňajky – bufet, večere – výber z menu a zeleninový bufet resp. servírovaný zeleninový tanier.

Doprava:
individuálna / letecká

Tip:
okruh ostrovom ISCHIA, vykopávky POMPEJE a sopka VESUV, NEAPOL, pobrežie (POSITANO, AMALFI, RAVELLO), ostrov CAPRI, CASERTA a HERCULANEUM  

Poznámky:
Autobusová doprava je prevádzkovaná v spolupráci s českými cestovnými kanceláriami s odchodom z Brna resp. Zlína (len termín 29.06.-08.07.2024). Ostatné termíny na vyžiadanie z Prahy resp. Plzne. Možné odlety aj z Budapešti a Krakowa (na vyžiadanie).

Popis:
Priamy prístup k moru je vhodný pre športovo založených klientov po cca 300 schodoch a cca 400 metroch. Zostup k moru vás odmení pohľadom na priezračné more – možnosť kúpania a slnenia (odporúčame vziať potrebnú obuv) v klube Scanella (bazény, slnečníky a ležadlá - za poplatok podľa dostupnosti). Druhá možnosť prístupu k moru je odvoz hotelovým shuttle busom zdarma do centra Panzy a odtiaľ je ľahký prístup k pláži.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hotel Grazie Alla Scannella:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)