Castiglione Village

Destinácia: Taliansko » Kampánia (Neapol)

***xx
Castiglione Village
Castiglione Village Castiglione Village Castiglione Village
Castiglione Village Castiglione Village Castiglione Village



Termín: od 18.5.2024 do 25.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333993
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 83456616
Cena od: 299,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Hotel Castiglione Village   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar animačný program bazén vnútorný wellness, spa volejbal futbal TV bazén termálny doprava na pláž kamenistá pláž
Od pláže: 600 m
Od centra: 850 m
Popis:
hotel sa nachádza v obci Panza, v kľudnej časti medzi vinicami. Neďaleko hotela sa nachádza záliv Sorgeto, ktorý je známy termálnymi prameňmi vyvierajúcimi priamo do mora. Od hotela vedie tiež súkromná skratka do neďalekej rybárskej dedinky Sant Angelo (cca 20 min) a k pláži Cava Grado. Hotel poskytuje aj shuttle bus zdarma k zastávke verejnej autobusovej dopravy a k pláži Citara.

Vzdialenosti:
od mora: cca 600 m od centra: cca 850 m autobusová zastávka: cca 500 m

Vybavenie a služby:
recepcia, reštaurácia, bar s posedením pri bazéne, Wi-Fi (za poplatok), záhrada, futbalové a volejbalové ihrisko, vonkajší termálny bazén, vnútorný termálny bazén, hydromasážna vaňa, wellness centrum, animácie.  

Ubytovanie:
klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej resp. dvoch prísteliek, sprcha s WC, fén, TV so satelitom, trezor (za poplatok), minibar (za poplatok), niektoré izby s balkónom resp. terasou. Možnosť izieb s výhľadom na more s balkónom resp. terasou (za príplatok).

Stravovanie:
v hotelovej reštaurácií formou polpenzie resp. plnej penzie; raňajky – sladký bufet, večere servírované – výber z menu a šalátový bufet.

Doprava:
individuálna / letecká

Tip:
okruh ostrovom ISCHIA, vykopávky POMPEJE a sopka VESUV, NEAPOL, pobrežie (POSITANO, AMALFI, RAVELLO), ostrov CAPRI,CASERTA a HERCULANEUM  

Poznámky:
Autobusová doprava je prevádzkovaná v spolupráci s českými cestovnými kanceláriami s odchodom z Brna resp. Zlína (len termín 29.06.-08.07.2024). Ostatné termíny na vyžiadanie z Prahy resp. Plzne. Možné odlety aj z Budapešti a Krakowa (na vyžiadanie).

Popis:
Hotel sa nachádza v obci Panza, v kľudnej časti medzi vinicami. Neďaleko hotela sa nachádza záliv Sorgeto, ktorý je známy termálnymi prameňmi vyvierajúcimi priamo do mora. Od hotela vedie tiež súkromná skratka do neďalekej rybárskej dedinky Sant Angelo (cca 20 min) a k pláži Cava Grado.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hotel Castiglione Village:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)