Js Can Picafort

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Can Picafort

***xx
Js Can Picafort
Js Can Picafort Js Can Picafort Js Can Picafort


Termín: od 20.5.2024 do 30.5.2024 - 11/10 dní/nocí Kód zájazdu: 1327697
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia
Kód termínu: 83717875
Cena od: 492,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Js Can Picafort   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program bicykle TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Od letiště: 55 km
Úvod:

Hotel JS Can Picafort ponúka strávenie dovolenkových chvíľ v atraktívnej lokalite a od pláže ho delí iba pobrežná promenáda.


Poloha:

Hotel je situovaný priamo pri, niekedy rušnejšej, pobrežnej promenáde známeho letoviska C'an Picafort, necelých 100 m od dlhej piesočnatej pláže. Možnosti nákupov či zábavy (obchody, bary, reštaurácie, požičovňa áut či skútrov) nájdu hostia už v blízkom okolí hotela. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 55 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia, bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami (nachádza sa vedľa hotela, zdieľaný s JS Can Picafort a JS Horitzó), plážové osušky (za zálohu), bezplatné WI-FI pripojenie, menšia posilňovňa a spa/masáže (v susediacom hoteli JS Sol Can Picafort, za poplatok), úschovňa batožiny, možnosť zapožičania bicyklov/auta (za poplatok), večerný hotelový program


Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky pre max. 3 osoby. Izby sú orientované na more, majú bočný výhľad na more alebo sú orientované do ulice. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok) a mini chladničku.


Stravovanie:

bez stravy, raňajky alebo polpenzia - raňajky a večere formou bufetových stolov, nápoje za poplatok.


Pláž:

Dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora je od hotela vzdialená len necelých 100 m. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. Na pláži možnosť vodných športov a pobrežná promenáda pre príjemné prechádzky.




Popis:
Bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami (nachádza sa vedľa hotela, zdieľaný s JS Can Picafort a JS Horitzó), menšia posilňovňa a spa/masáže (v susediacom hoteli JS Sol Can Picafort, za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Js Can Picafort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)