Sol Luna Bay Resort

Destinácia: Bulharsko » Obzor » Obzor

****+
Sol Luna Bay Resort
Sol Luna Bay Resort Sol Luna Bay Resort Sol Luna Bay Resort
Sol Luna Bay Resort Sol Luna Bay Resort Sol Luna Bay Resort











Termín: od 11.6.2024 do 18.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1311523
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80121950
Cena od: 729,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sol Luna Bay Resort   ****+      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik tobogán parkovisko bazén vnútorný stolný tenis aerobik wellness, spa sauna volejbal masáž konferenčná sála biliard kaderníctvo nechtové štúdio petanque, bocca šípky kozmetický salón zumba TV jóga detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 70 km
Úvod:
Krásny hotel situovaný priamo na piesočnatej pláži ocenenej MODROU VLAJKOU sa nachádza 1,5 km od vyhľadávaného malebného mestečka Obzor, ktorý je plný obchodíkov, kaviarničiek, taverien a barov.

Vybavenie:

Hlavná reštaurácia, bulharská, rybia a talianská reštaurácia, snack bary, lobby bar, bar pri bazéne - na pláži, nočný bar, vnútorný bazén, vonkajší bazén, detský bazén, aquapark, ležadlá a slnečníky pri bazéne aj na pláži zadarmo, osušky za depozit, detské ihrisko, detský klub, mini disko, detské animácie, špeciálny program s aktivitami pre deti od 13 do 17 rokov,detský klub s česky a slovensky hovoriacimi animátormi, večerné a denné animačné programy, aktivity pre dospelých ako napr. aerobik, zumba, yoga, voleybal, šípky, stolný tenis, boccia, fitnes,  WiFi v lobby bare a na izbách.

Hotel je prispôsobený aj pre ľudí so zníženou pohyblivosťou.

Za poplatok: billiard, internetová kaviareň, konferenčná miestnosť, SPA (masáže, infra sauna, parný kúpeľ)  beauty centrum (manikúra, pedikúra, kadernícky salón a kozmetika), strážené parkovisko, vodné športy na pláži, Shuttle bus z a do mestečka Obzor a Byala.


Ubytovanie:

Elegantné klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, SAT-TV, telefón, kúpeľňa (sprcha alebo vaňa) sušič na vlasy, balkón alebo terasa. Detská postieľka na vyžiadanie, WiFi.

Za doplatok možnosť objednania rodinných izieb 3+2.

Za poplatok: trezor, minibar.


Stravovanie:

hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.



Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Obľúbený kvalitný hotel patriaci do hotelovej siete SOL MELIA je vhodný aj pre náročnejšiu klientelu vyhľadávajúcu pokojnejšie prostredie a vynikajúce služby hotela. Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi.


Popis:

Hlavná reštaurácia, bulharská, rybia a talianská reštaurácia, snack bary, lobby bar, bar pri bazéne - na pláži, nočný bar, vnútorný bazén, vonkajší bazén, detský bazén, aquapark. Shuttle bus z a do mestečka Obzor a Byala.

 

Kalkulácia zájazdu:

Sol Luna Bay Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)