Burgas Beach

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Burgas Beach
Burgas Beach Burgas Beach Burgas Beach
Burgas Beach Burgas Beach Burgas Beach







Termín: od 17.6.2024 do 24.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327710
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84300443
Cena od: 688,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Burgas Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi večerný program fitness centrum tobogán wellness, spa TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 700 m
Od letiště: 25 km
Úvod:

Komplex je situovaný medzi dunami, priamo na piesočnatej pláži známeho bulharského letoviska. Vďaka svojej pôsobivej architektúre, dobrej úrovni služieb a peknému výhľadu umožňuje hotel hosťom užiť si príjemnú dovolenku.


Poloha:

Hotelový komplex je situovaný priamo pri pláži živého letoviska Slnečné pobrežie a vytvára ideálne podmienky na strávenie príjemnej dovolenky s možnosťou prechádzok po okolí.  V blízkosti hotela sa nachádza množstvo nákupných možností, reštaurácii, barov, klubov a turistických atrakcií. Centrum mesta je vzdialené pár minút pešej chôdze (cca 700 m), Odporúčame aj výlet do neďalekého historického centra Nessebaru. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 25 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie v priestoroch recepcie, vonkajší bazén, detský bazén,tobogán a šmykľavka, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, reštaurácia s terasou, lobby bar, bar pri bazéne, trezor na recepcii (za poplatok), detské ihrisko, posilňovňa, hotelový večerný program, obchod, zmenáreň, Spa a Beauty centrum (za poplatok)


Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby s možnosťou 1 prístelky formou pohovky, Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu s WC a feńom, klimatizáciu, SAT/TV, telefón s priamou voľbou, balkón, trezor a Wi-Fi pripojenie.


Stravovanie:

All inclusive:

raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. Bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Komplex sa týči priamo pri peknej dlhej a širokej piesočnatej pláži. Slnečníky a lehátka na pláži za poplatok.




Popis:
Vonkajší bazén, detský bazén,tobogán a šmykľavka, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, reštaurácia s terasou, lobby bar, bar pri bazéne, trezor na recepcii (za poplatok), detské ihrisko, posilňovňa, hotelový večerný program, obchod, zmenáreň, Spa a Beauty centrum (za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Burgas Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)