Imperial Resort

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Imperial Resort
Imperial Resort Imperial Resort Imperial Resort
Imperial Resort Imperial Resort Imperial Resort








Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327711
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83307022
Cena od: 615,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Imperial Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program parkovisko bazén vnútorný wellness, spa volejbal TV detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 200 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 23 km
Úvod:

Obľúbený hotel s modernou architektúrou, komfortným ubytovaním, príjemnou atmosférou a kvalitnými službami je vhodný pre všetky kategórie dovolenkárov.


Poloha:

Hotelový komplex je situovaný v južnej časti letoviska Slnečné pobrežie a nachádza sa len 200 metrov od piesočnatej pláže. Približne 1,5 km od hotela sa nachádza aj veľmi pekné a zaujímavé historické mestečko Nessebar. Hotel je obklopený piesočnými dunami, centrum letoviska je vzdialené cca 2,5 km, no najbližšie nákupné a stravovacie možnosti nájdete už v okolí hotela. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 23 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie, 2 vonkajšie bazény s detskou časťou a splash - detský kútik s vodnými prvkami, vnútorný bazén, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelové reštaurácie s terasou, snack bar, bar pri bazéne, detské ihrisko, úschovňa batožiny, zmenáreň, platené parkovisko, ihrisko na plážový volejbal a amfiteáter pre dennú a večernú zábavu, služby SPA centra sú k dispozícií za poplatok


Izby:

Hotel pozostáva z dvoch budov. Ponúka dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky (formou pohovky), rodinné izby (dve prepojené dvojlôžkové izby), štúdiá (1 miestnosť a možnosť 2 prísteliek formou pohovky) alebo apartmány (oddelená spálňa pre 2 osoby a obývacia časť s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby). Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, telefón, TV/SAT, Wi-Fi pripojenie, minichladničku, klimatizáciu, trezor (za poplatok) a balkón.


Stravovanie:

All inclusive:

raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov.

All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza necelých 200 m od hotela. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok (hotel má aj vyčlenenú súkromnú pláž s ležadlami, kde majú hostia hotela zľavu na plážový servis).




Popis:
Dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza necelých 200 m od hotela. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok (hotel má aj vyčlenenú súkromnú pláž s ležadlami, kde majú hostia hotela zľavu na plážový servis). 2 vonkajšie bazény s detskou časťou a splash - detský kútik s vodnými prvkami, vnútorný bazén.
 

Kalkulácia zájazdu:

Imperial Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)