Iskar

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

***xx
Iskar
Iskar Iskar Iskar
Iskar Iskar

Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1337406
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84277424
Cena od: 459,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Iskar   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi tobogán parkovisko TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 150 m
Od centra: 500 m
Starší hotel, ktorý vyniká predovšetkým svojou ideálnou polohou v blízkosti pláže a živého centra, ale aj bazénom s tobogánmi.

Poloha:
Hotel je situovaný v centrálnej časti obľúbeného a živého letoviska Slnečné pobrežie. Do centra mesta plného obchodov, reštaurácií, barov, klubov a nimimarketov sa dostanete po cca 500 m chôdze. Príjemnou prechádzkou popri pobrežnej promenáde sa dostanete až do centra historického Nessebaru (cca 4 km). Od pláže je hotel vzdialený iba 150 m.

Hotel:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie, vonkajší bazén s detskou časťou a s tobogánmi a šmykľavkami, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, udržiavaná záhrada, hotelová reštaurácia s terasou, snack bar, detské ihrisko, úschovňa batožiny, parkovisko (za poplatok)

Izby:
V hoteli je celkom 155 izieb a štúdií rozmiestnených na 14 poschodiach hotelovej budovy. Hotel ponúka účelne a jednoduchšie zariadené dvojlôžkové izby a štúdiá s malou kuchynkou a s možnosťou prístelky (formou pohovky). Všetky sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, minichladničkou a balkónom.

Stravovanie:
all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:
Vyše 8 km dlhá piesočná pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza cca 150 m od hotela, ležadlá slnečníky a vodné atrakcie sú za poplatok. 

Popis:
Starší hotel, ktorý vyniká predovšetkým svojou ideálnou polohou v blízkosti pláže a živého centra, ale aj bazénom s tobogánmi.
 

Kalkulácia zájazdu:

Iskar:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)