Melia Sunny Beach Resort

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

*****
Melia Sunny Beach Resort
Melia Sunny Beach Resort Melia Sunny Beach Resort Melia Sunny Beach Resort
Melia Sunny Beach Resort Melia Sunny Beach Resort Melia Sunny Beach Resort






Termín: od 23.6.2024 do 30.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1319354
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80875700
Cena od: 885,00 €
+ príplatky od: 270,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Melia Sunny Beach Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný bazén vyhrievaný stolný tenis wellness, spa sauna masáž konferenčná sála minigolf kozmetický salón práčovňa, čistiareň TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 80 m
Od centra: 0 m
Popis a poloha:
Hotel Melia Sunny Beach tvorí rozľahlý komplex pozostávajúci z troch budov. Nachádza sa priamo v srdci Slnečného pobrežia a môže sa pochváliť bezkonkurenčnou polohou 80m metrov od piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do mora a promenády. V cene ubytovania je zahrnutý vstup na súkromnú pláž v rámci verejnej pláže s ležadlami, slnečníkmi a plážovým barom all inclusive. Hotel má vonkajší vyhrievaný bazén. Vo verejných priestoroch ubytovania je k dispozícii bezplatné Wi-Fi. Hotel z exkluzívnej siete Melia ponúka kvalitné služby aj pre náročnejšiu klientelu. Taktiež je situovaný len 5 km od mesta Nessebar, ktoré je zaradené do svetového dedičstva UNESCO. K dispozícii má aj 3 vonkajšie bazény a 1 krytý bazén, 3 bazény pre deti a mini aquapark s toboganmi. Za príplatok môžu hostia navštíviť wellness centrum, dopriať si pobyt v saune alebo relaxovať pri masáži. Na mieste nechýba ani kryté a vonkajšie fitnescentrum, minigolf, 2 konferenčné miestnosti, detské ihrisko a detský klub. Hostia sa môžu tešiť aj na športový animačný program a večerné šou. Stolný tenis je k dispozícii zadarmo. Kozmetický salón, trezor, čistiareň a práčovňa sú k dispozícii za príplatok.

Ubytovanie:
V jeho ponuke sú priestranné klimatizované izby 2+1 so satelitnou TV, telefón, minichladnička, varná kanvica, trezor, kúpeľňa (sprcha, vaňa), sušič na vlasy, WiFi, balkón. Väčšina izieb má výhľad na more, 4 osoby je možné ubytovať iba vo Family suite - štúdio  (za príplatok). Detská postieľka na vyžiadanie.

Stravovanie:
All Inclusive Raňajky, obed a večera formou bufetu Neskoré raňajky (10.00-11.00 hod.). Popoludňajší snack (12.00-16.00 hod.). Káva, čaj, zákusky (16.00-17.00 hod.). Vybrané miestne nealkoholické a alkoholické nápoje (10.00-24.00 hod.). Bar na pláži - nealkoholické nápoje, pivo, sendviče, zmrzlina (10.00-16.00 hod.).


Popis:
Rozľahlý komplex s bezkonkurenčnou polohou blízko piesočnatej pláže. Hotel má vonkajší vyhrievaný bazén. Hotel ponúka kvalitné služby aj pre náročnejšiu klientelu.
 

Dostupné výlety:


Kalkulácia zájazdu:

Melia Sunny Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)