Royal Palace Helena Sands

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

*****
Royal Palace Helena Sands
Royal Palace Helena Sands Royal Palace Helena Sands Royal Palace Helena Sands
Royal Palace Helena Sands Royal Palace Helena Sands Royal Palace Helena Sands







Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1303967
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82305892
Cena od: 673,20 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Royal Palace Helena Sands   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik miniklub parkovisko bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis stolný tenis wellness, spa sauna volejbal masáž biliard jacuzzi, vírivka kaderníctvo salón krásy TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 30 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 28 km
Keď sa spojí komfortný hotel s krásnou piesočnatou plážou, osviežujúcim morom, kvalitnými službami a dobrou dostupnosťou do mesta, tak vznikne dokonalá kombinácia relaxu a zábavy.

Poloha:
Royal Palace Helena Sands je umiestnený v pokojnom prostredí pri piesočnatej pláži, v severnej časti Slnečného Pobrežia. Najbližšie nákupné možnosti sú od hotela iba 100 m. Od samotného rušného centra letoviska plného obchodov, barov, reštaurácií a diskoték je vzdialený iba 2,5 km. Vzdialenosť medzi hotelom a medzinárodným letiskom v Burgase je približne 28 km.  

Vybavenie:
8- poschodová hlavná budova, záhradné vilky, 194 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, a´la carte reštaurácia (rybacia), 2 bary, vonkajší bazén, detský bazén, vyhrievaný vnútorný bazén s jacuzzi, slnečníky, ležadlá a osušky pri bazéne zadarmo, denné a večerné animácie, živá hudba, miniklub (4 – 12r.), detské ihrisko, fitnes, plážový volejbal, stolný tenis. Za poplatok: SPA centrum, masáže, sauna, parné kúpele, salón krásy, kaderníctvo, biliard, 2 tenisové kurty + ich osvetlenie a lekcie, internetová kaviareň, parkovanie.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (45 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r.,  centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, LCD TV, WiFi, káblové pripojenie na internet, trezor, balkón, detská postieľka na vyžiadanie. Za poplatok: minibar.

Stravovanie:
Polpenzia formou bufetu, raňajky 07:30 – 10:00, večere 18:00 – 21:30, 2x tematická večera (rezervácia nutná vopred). Za poplatok: nápoje k večeri, a´la carte reštaurácia (rezervácia nutná vopred). Dress code pre pánov (dlhé nohavice k večeri).

Pláž:
Hotelový komplex sa rozprestiera 30m od krásnej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do mora, od ktorej ho delí iba miestna promenáda. K dispozícii sú ležadlá a slnečníky zadarmo v závislosti od dostupnosti, plážové osušky za depozit. Služby plážového baru sú spoplatnené extra. Na pláži si môžete vybrať zo širokej ponuky bezmotorových a motorových vodných športov za poplatok.


Popis:
Keď sa spojí komfortný hotel s krásnou piesočnatou plážou, osviežujúcim morom, kvalitnými službami a dobrou dostupnosťou do mesta, tak vznikne dokonalá kombinácia relaxu a zábavy.
 

Kalkulácia zájazdu:

Royal Palace Helena Sands:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)