Trakia Garden

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

***xx
Trakia Garden
Trakia Garden Trakia Garden Trakia Garden
Trakia Garden Trakia Garden Trakia Garden



Termín: od 15.7.2024 do 22.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327655
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83549769
Cena od: 805,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Trakia Garden   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar tobogán stolný tenis sauna bedminton jacuzzi, vírivka TV plážový servis
Od pláže: 250 m
Od centra: 500 m
Poloha:

Tento príjemný rodinný hotel, obklopený záhradou, sa nachádza 250 m od piesočnej pláže, v centrálnej časti obľubeného letoviska Slnečné pobrežie. Obchody, bary a reštaurácie sú vzdialené 300 m, centrum mesta s nočnými barmi 500 m. 


Služby hotela:

24 hod. recepcia, hotelový trezor, zmenáreň, kaviareň, bar, 2 reštaurácie, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou, terasa s lehátkami a slnečníkmi, vírivka, sauna, stolný tenis a badminton (za poplatok), plážový servis (za poplatok)


Ubytovanie:

K dispozícii sú: dvojlôžkové a trojlôžkové izby
Vybavenie izieb: 

Kúpeľňa s WC, sušič vlasov, minibar, minichladnička, mikrovlnná rúra, zariadenie na prípravu kávy a čaju, žehliaca súprava, TV, telefón, individuálna klimatizácia (za poplatok), balkón.


Stravovanie:

Možnosti stravovania: polpenzia
Raňajky a večere sa podávajú formou bufetu v hlavnej hotelovej reštaurácii.


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti.


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), odporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu.


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
24 hod. recepcia, hotelový trezor, zmenáreň, kaviareň, bar, 2 reštaurácie, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou, terasa s lehátkami a slnečníkmi, vírivka, sauna, stolný tenis a badminton (za poplatok), plážový servis (za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Trakia Garden:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)