Laguna Beach

Destinácia: Bulharsko » Sozopol » Sozopol

****x
Laguna Beach
Laguna Beach Laguna Beach Laguna Beach
Laguna Beach Laguna Beach Laguna Beach










Termín: od 25.6.2024 do 2.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312121
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80913300
Cena od: 659,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Laguna Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum detský kútik tobogán parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis wellness, spa sauna futbal masáž biliard kitesurfing jacuzzi, vírivka šípky kozmetický salón bicykle práčovňa, čistiareň lukostreľba TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 4 km
Od letiště: 45 km
Úvod:
Moderný 4-hviezdičkový hotel Laguna Beach disponuje výbornou polohou, ale aj pestrými a kvalitnými službami. Nachádza sa uprostred zelene v pokojnej lokalite, čo podčiarkuje pocit relaxu a pohody. Nádherná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza len 50 metrov od hotela. Do historickej časti Sozopolu, vzdialenej 4 kilometre, sa môžete odviesť autobusom.  

Vybavenie:

Hosťom je k dispozícii 24-hodinová recepcia, výťah, hlavná reštaurácia, snack bar, bar pri bazéne,

vnútorný bazén s jacuzzi, vonkajší bazén, ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži ZADARMO, osušky za depozit, detský bazén so šmýkalkou, detské ihrisko, detský kútik, detské animácie, stolný tenis, šach, fitness, parkovisko, Wi-Fi v spoločných priestoroch.

Za poplatok: trezor na recepcii, práčovňa, tenisové kurty, billiard, šípky, prenájom bicyklov a automobilov, SPA - sauny, masáže, kozmetické procedúry, vodné športy na pláži, inštruktor pre deti a dospelých (tenis, stolný tenis, lukostreľba, futbal, šípky, kite-surfing).


Ubytovanie:

Hotel svojim návštevníkom ponúka pohodlné a vkusne zariadené izby s balkónom.K dispozícii sú nie len dvojlôžkové izby, ale aj izby s možnosťou prístelky. Ubytovacie jednotky hotela Laguna Beach sú vybavené káblovou TV, telefónom, trezorom, klimatizáciou, kúpeľňou so sušičom vlasov a toaletnými potrebami.

Za poplatok: trezor na izbe.


Stravovanie:

hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.


Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Či už hľadáte relax mysle, tela a ducha, alebo aktívnu dovolenku s pestrou ponukou plážových vodných športov – Laguna Beach je to pravé miesto pre Vás. Hotel je situovaný blízko zátoky pozvoľne zvažujúcou sa do mora, k dispozícii sú tiež vodné skútre, windsurfing, kite-surfing, či vodné lyžovanie. Čarovný Sozopol je obľúbeným letoviskom s krásnymi historickými pamiatkmi, reštauráciami a kaviarničkami. Personál hotel Laguna Beach dbá na detaily, čo spolu s pestrými službami zaručí príjemne strávenú letnú dovolenku.


Popis:
Moderný 4-hviezdičkový hotel Laguna Beach disponuje výbornou polohou, ale aj pestrými a kvalitnými službami. Nachádza sa uprostred zelene v pokojnej lokalite, čo podčiarkuje pocit relaxu a pohody. Nádherná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza kúsok od hotela. 
 

Kalkulácia zájazdu:

Laguna Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)