Selena Beach

Destinácia: Bulharsko » Sozopol » Sozopol

***xx
Selena Beach
Selena Beach Selena Beach Selena Beach
Selena Beach Selena Beach Selena Beach









Termín: od 20.6.2024 do 27.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1229749
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83242072
Cena od: 434,00 €
+ príplatky od: 50,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Selena Beach   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum detský kútik parkovisko wellness, spa sauna masáž TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 50 m
Od centra: 800 m
Od letiště: 40 km


ODLETOVÉ ČASY:  Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky:  BTS 6,30- BOJ 9,15, BOJ 14,05- BTS 14,55  Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45 
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Štvrtky KSC 10,35- BOJ 13,10,  BOJ 09,10--KSC 09,50. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov). 


Popis, poloha: Hotel  sa nachádza  50 m od známej pláže Bamboo  a 800 m od centra starobylého mestečka Sozopol, kde nájdete množstvo obchodíkov, reštaurácií a historických pamiatok. Dopravu do centra zabezpečuje turistický vláčik. Neďaleko hotela sa nachádzajú aj ďalšie  nákupné a zábavné možnosti. K vybaveniu hotela patrí vstupná hala s recepciou, reštaurácia s terasou, lobby bar, bar pri bazéne,  wi-fi pripojenie zdarma, 2  vonkajšie bazény s detskou časťou , kde slnečníky a ležadlá sú zdarma, opaľovacia terasa. K dispozícii sú kúpeľné centrum so saunou, masážami, posilňovňa,  parkovisko, detské ihrisko, detský klub,  trezor na recepcii za poplatok. 

Ubytovanie:1. Ubytovanie v  2- lôžkových izbách s možnosťou 1 prístelky bez výhľadu na more, alebo s čiastočným výhľadom na more alebo v luxusných  izbách s priamym výhľadom na more. Každá izba má klimatizáciu, chladničku,  TV/SAT, balkón a vlast¬nú kúpeľňu so sušičom vlasou a s WC. 
2. Ubytovanie v rodinných izbách 2+2.  Každá izba  má klimatizáciu, chladničku,  TV/SAT, balkón a vlastnú kúpeľňu so sušičom vlasou a s WC. 

Stravovanie: V cene je all inclusive formou bufetu - raňajky, obedy, večere formou bufetových stolov. Od 08:00-23:00 neobmedzená konzumácia miestnych nealkoholických(z automatu) a alkoholických nápojov(čapované pivo a víno), káva a čaj z automatu.  Za poplatok sú destilovaný alkohol,  espresso káva, víno a pivo a nealkoholické nápoje vo fľaši. Podrobnejší rozpis programu all inclusive dostanete v hoteli pri ubytovaní.


Pláž: Známa  50 metrov vzdialená , útulná, piesočná pláž BAMBOO, s čistou vodou a pozvoľným vstupom do mora. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž  poskytuje množstvo športového vyžitia. Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.

Naše hodnotenie: Útulný menší hotel s pokojnou rodinnou atmosférou výbornou polohou a kvalitnými službami.  Je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ideálny pre rodinnú dovolenku. 

 


Popis:

Útulný menší hotel s pokojnou rodinnou atmosférou výbornou polohou a kvalitnými službami.  Je vhodný pre všetky vekové kategórie. Ideálny pre rodinnú dovolenku. 


 

Kalkulácia zájazdu:

Selena Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)