Voya Beach Resort

Destinácia: Bulharsko » Sveti Vlas » Sveti Vlas

*****
Voya Beach Resort
Voya Beach Resort Voya Beach Resort Voya Beach Resort
Voya Beach Resort Voya Beach Resort Voya Beach Resort













Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1303991
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83357654
Cena od: 985,50 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Voya Beach Resort   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program aquapark fitness centrum tobogán parkovisko wellness, spa TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 15 m
Od centra: 6 km
Od letiště: 37 km
Tento novo postavený hotel je skvelou voľbou pre všetkých dovolenkárov, ktorí hľadajú kvalitné služby, pekné prostredie a zábavu.

Poloha:
Novodobý hotelový rezort je situovaný priamo pri pláži v oblasti letoviska Sveti Vlas. Centrum letoviska je vzdialené cca 2 km. Najbližšie nákupné možnosti, reštaurácie či bary je možné nájsť v okolí 500 m od hotela. Centrum letoviska je vzdialené cca 6 km. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 37 km.

Vybavenie:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi v spoločných priestoroch, vonkajší bazénový komplex s detskou časťou s aquaparkom a s tobogánmi a šmykľavkami, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelová reštaurácia s terasou, 5 reštaurácií ( z toho 3 A La Carte reštaurácie, nutná rezervácia), 4 bary, detské ihrisko, hotelové medzinárodné animácie a program, menšie fitness, spa a wellness (za poplatok), parkovisko (za poplatok)

Ubytovanie:
Hotel ponúka celkovo 350 izieb. K dispozícii sú dvojlôžkové izby (možnosť 1 prístelky formou pohovky) a rodinné izby (možnosť 2 prísteliek formou pohovky). Všetky typy izieb sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, Wi-Fi pripojením, minibarom a balkónom.

Stravovanie:
all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.

Pláž:
Piesočnatá pláž so vstupom do mora sa nachádza priamo pred hotelom.  Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok.


Popis:
Vonkajší bazénový komplex s detskou časťou s aquaparkom a s tobogánmi a šmykľavkami, 4 bary, detské ihrisko, hotelové medzinárodné animácie a program, menšie fitness, spa a wellness (za poplatok), parkovisko (za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Voya Beach Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)