Mobilné Domčeky Rabac

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Rabac

***xx
Mobilné Domčeky Rabac
Mobilné Domčeky Rabac Mobilné Domčeky Rabac Mobilné Domčeky Rabac
Mobilné Domčeky Rabac Mobilné Domčeky Rabac Mobilné Domčeky Rabac









Termín: od 25.9.2024 do 2.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1334345
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 83555782
Cena od: 379,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Mobilné Domčeky Rabac   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program tenis minigolf domáce zviera TV detský bazén okruhliaková pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Od centra: 600 m

Prečo práve sem:
Ubytovacie zariadenie je zapojené do projektu chorvátskej vlády Safe stay in Croatia, v rámci ktorého je pre Vašu bezpečnú dovolenku garantované dodržiavanie prísnych zdravotných a hygienických protokolov a štandardov,

Poloha:
domčeky v zeleni, v autokempe Oliva v blízkosti komplexu hotelov Narcis, Hedera, Lido Palace, cca 600 m od centra Rabacu.

Vybavenie a služby:
centrálna reštaurácia, aperitív bar, zmenáreň, predajňa suvenírov, market, tanečná terasa.

Ubytovanie:
klimatizované domčeky - dve 2lôžkové spálne, denná miestnosť s rozkladacím gaučom (prístelka pre 1 osobu), vybavený kuchynský kút s chladničkou, plynovým sporákom, SAT TV, WI-Fi (za poplatok), kúpeľňa s WC, priestrannou terasou vybavenou záhradným nábytkom. 

Stravovanie:
raňajky a večere formou bufetu + 1 nápoj k večeri zadarmo (2 dcl piva, vína, vody alebo džúsu) v centrálnej reštaurácii.

Pláž:
okruhliaková, prírodná kamenistá, cca 100 - 250 m, vhodná pre deti.


Šport a zábava:
vonkajší bazén, detský bazén, animácie, tenisové kurty, minigolf, ihrisko na loptové hry, vodné športy.

Cena zahŕňa:
ubytovanie a polpenziu na vybraný počet nocí, spotrebu vody a energie, používanie kuchynského vybavenia, posteľnú bielizeň, pobytovou taxu.

Voliteľné doplatky:
Možnosť dokúpenia: cestovného poistenia vrátane poistenia storna zájazdu. Na mieste - zapožičanie uterákov ( nie sú súčasťou vybavenia) - 10 EUR/domček, výmena uterákov a posteľnej bielizne v priebehu pobytu - 15 EUR/domček. Na vyžiadanie: pes (5 EUR/deň+10 EUR/pobyt za upratovanie), detská postieľka (5 EUR/deň) - platba na mieste.


Doplňujúce informácie:
Povinná vratná kaucia 50 EUR / domček slúži na prípadnú úhradu zničeného zariadenia. Povinný poplatok za záverečné upratovanie 25 EUR / domček - hradí sa na mieste (čistiace prostriedky nie sú súčasťou vybavenia). Posteľná bielizeň je súčasťou vybavenia domčekov, uteráky vo vybavení domčeku nie sú zahrnuté. Možnosť zapožičania uterákov za poplatok 10 EUR. Možnosť výmeny obliečky a uterákov počas pobytu za poplatok 15 EUR. 


Popis:
Domčeky v zeleni, v autokempe Oliva v blízkosti komplexu hotelov Narcis, Hedera, Lido Palace. Vonkajší bazén, detský bazén, animácie, tenisové kurty, minigolf, ihrisko na loptové hry, vodné športy.
 

Kalkulácia zájazdu:

Mobilné Domčeky Rabac:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)