Sipar

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Umag - Punta

****x
Sipar
Sipar Sipar Sipar
Sipar Sipar Sipar



Termín: od 25.5.2024 do 1.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1275537
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82031693
Cena od: 769,00 €
+ príplatky od: 18,90 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Sipar   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program miniklub parkovisko tenis volejbal bicykle TV detský bazén detské animácie kamenistá pláž betónové platne vodné športy na pláži
Od pláže: 10 m
Od centra: 2 km
Popis:
hotel SIPAR sa nachádza v letovisku Punta, cca 1,5 km od centra Umagu a len cca 10 m od prírodnej pláže čiastočne kamienkovej s upravenými betónovými plochami a miestami na slnenie a krásneho oválneho bazéna s terasou. Počas hlavnej sezóny premáva do centra mesta aj turistický vláčik.

Vybavenie a služby:
recepcia, výťah, reštaurácia, á la carte reštaurácia na pláži, lobby bar, vonkajší bazén s morskou vodou s ležadlami a slnečníkmi, detský bazén, bar pri bazéne, animácie pre deti a dospelých, pre deti vo veku 4-12 rokov mini klub, večerný program, parkovanie (za poplatok). Milovníci športu si môžu zahrať plážový volejbal, tenis, navštíviť školu tenisu, využiť požičovňu bicyklov a príslušenstva (za poplatok). V blízkosti hotela sa nachádza obchod so suvenírmi, novinový stánok a bankomat. Na pláži je k dispozícií široká ponuka vodných športov (za poplatok).  

Ubytovanie:
moderne zariadené klimatizované dvojlôžkové izby PREMIUM s možnosťou jednej prístelky (možnosť ubytovania aj dvoch detí), majú sprchu s WC, fén, TV so satelitom, telefón, Wi-Fi, trezor, minibar, balkón s výhľadom na more.

Stravovanie:
polpenzia – raňajky a večere formou bohatých švédskych stolov. Uvítací nápoj a raz do týždňa tematická večera.  

Tip:
Plitvické jazerá, ostrovy Brijuni, splav rieky Kupar, jaskyňa Baredine, Opatija, Rovinj, Pula, Lipica, jaskyňa Postojnska jama, Terst.


Popis:
Hotel pri prírodnej čiastočne kamienkovej pláži s upravenými betónovými plochami a miestami na slnenie, ponúka aj krásny oválny bazén s terasou.
 

Kalkulácia zájazdu:

Sipar:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)