Belveder

Destinácia: Chorvátsko » Pag » Pag

***+x
Belveder
Belveder Belveder Belveder
Belveder Belveder Belveder






Termín: od 2.5.2024 do 6.5.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1322343
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 81411840
Cena od: 152,00 €
+ príplatky od: 10,40 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


Belveder   ***+x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum parkovisko bazén vnútorný sauna masáž potápačské centrum kajak, kanoe jacuzzi, vírivka diskotéka TV
Od pláže: 0 m
Od centra: 500 m
Popis:
hotel sa nachádza pri štrkovo-pieskovej pláži s pozvoľným vstupom do mora. Centrum mesta 500 m, z hotela vedie výťah priamo na pláž.

Vybavenie:
Vonkajší bazén, ležadlá + jacuzzi bezplatne. Parný kúpeľ, vnútorný jacuzzi bazén, sauna, fitnes, masáž za poplatok. Wireless zdarma. Reštaurácia s krásnym výhľadom na more, výborná kuchyňa, bar. Šport a zábava: škola potápania, safari s kanoe, výlety po ostrovoch, diskotéka 500 m. Parkovanie grátis. Pes nie je povolený.

Ubytovanie:
všetky izby majú klimatizáciu, TV SAT, safe, kúpeľňu. Izba 2 M – 23m2, dvojlôžková izba, balkón s výhľadom na more Izba 2 P- 18m2, dvojlôžková izba s výhľadom na park Izba 3 M– 28m2, trojlôžková izba, balkón s výhľadom na more Izba 3+1 M– 32m2, manželská posteľ a rozkladací gauč pre 2 osoby, chladnička, balkón s výhľadom na more

Stravovanie:
raňajky bufet, večera - polievka,  výber z menu - mäsité jedlo, ryba, vegetariánske menu. Raňajky sú v cene, večera za doplatok.


Popis:
Vonkajší bazén, ležadlá + jacuzzi. Parný kúpeľ, vnútorný jacuzzi bazén, sauna, fitnes, masáž. Reštaurácia s krásnym výhľadom na more, výborná kuchyňa, bar.
 

Kalkulácia zájazdu:

Belveder:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)