Ilirija

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Biograd na Moru

****x
Ilirija
Ilirija Ilirija Ilirija
Ilirija Ilirija Ilirija














Termín: od 2.6.2024 do 9.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333462
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 83911887
Cena od: 953,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Ilirija   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program parkovisko bazén vnútorný bazén vyhrievaný wellness, spa sauna masáž jacuzzi, vírivka domáce zviera TV štrková pláž betónové platne plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 30 m

Popis lokality:
Biograd na Moru je živé turistické letovisko Severnej Dalmácie. Staré mesto Biograd leží na malom polostrove medzi zátokami - na severe je to Bošana, na juhu Soline. Biograd má pekné okruhliakové pláže - Bošana a Dražica. Obe boli ocenené Modrou vlajkou - symbolom čistoty a kvality. V sezóne extrémne rušná pláž Soline je obklopená borovicovým lesíkom. Skôr bol na pláži Soline jemný piesok, dnes tomu tak ale už nie je - ide o kamienkovo piesočnatú pláž. V jej blízkosti sa nachádza mnoho bufetov. Viac pokoja na kúpanie a slnenie v zátoke Soline ponúkajú prírodné ploché kamene.Zaujímavosťou priamo v Biograde je jeho pozoruhodný prístav. Atrakciou je podmorské osvetlenie v prístave pre jachty, ktoré je vo svete úplne jedinečné. V mori stoja sochy a niekoľko fontán, ktoré najmä v noci poskytujú nádherný pohľad.

Info:
Hotel Ilirija sa nachádza na pobreží, na okraji starého centra kráľovského mesta Biograd na Moru s pestrými možnosťami strávenia dovolenky pre všetky vekové kategórie.


Vzdialenosti:

pláž 200m, centrum 30m, nákupné možnosti 30m


Vybavenie hotela:

recepcia, WiFi, klimatizovaná reštaurácia , obchod so suvenírmi, aperitiv bar s terasou, welness & SPA - vírivka, fínska a infra sauna, masáže (za poplatok), vyhrievaný vnútorný bazén so sladkou vodou, parkovisko pri hoteli alebo cca 150m od hotela (za poplatok)


Ubytovanie:
Ubytovanie: dvojlôžkové izby Comfort, balkón na parkovú stranu, dvojlôžkové izby Superior, balkón na morskú stranu , možnosť jednej prístelky, jednolôžkové izby , TV/SAT, klimatizácia, trezor, minibar, WiFi (zdarma), vlastné sociálne zariadenie, sušič na vlasy, povolené ubytovanie s domácimi zvieratami (za poplatok)

Stravovanie:
polpenzia, raňajky a večere formou bufetových stolov, na vyžiadanie špeciálna strava, možnosť doobjednania obedov

Pláž:
štrková pláž, betónové plochy na slnenie, sprchy a toalety, ležadlá a slnečníky (za poplatok), bar na pláži, piesočnatá pláž „Soline“ s pozvoľným vstupom do mora vzdialená cca 500 m

Šport a zábava:
bohaté športové vyžitie - vodné atrakcie na pláži, rušný spoločenský život a rôzne kultúrne podujatia počas celého leta

Doprava:
letecky Košice, trvanie letu 1 hod. 30 min, transfer cca 40 min


Popis:
Welness & SPA - vírivka, fínska a infra sauna, masáže (za poplatok), vyhrievaný vnútorný bazén so sladkou vodou. Povolené ubytovanie s domácimi zvieratami.
 

Kalkulácia zájazdu:

Ilirija:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)