Kemp Kozarica

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Pakoštane

****x
Kemp Kozarica
Kemp Kozarica Kemp Kozarica Kemp Kozarica
Kemp Kozarica Kemp Kozarica Kemp Kozarica









Termín: od 1.5.2024 do 8.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1277174
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: bez stravy
Kód termínu: 82039929
Cena od: 98,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Kemp Kozarica   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia internet, WiFi parkovisko wellness, spa volejbal bedminton jacuzzi, vírivka bowling basketbal domáce zviera minifutbal TV detský bazén detské ihrisko štrková pláž
Od pláže: 0 m
Od centra: 450 m

Popis:
Vyhľadávaný kemp situovaný priamo pri pláži v krásnom prírodnom prostredí. Obklopený borovicami, 450 m od centra Pakoštane  s  jeho nádhernými plážami Piluša, Buzakovina, Punta, Janice I a Janice II. Všetky pláže sú prevažne pieskovo – štrkové s dláždenými časťami a miernymi vstupmi do mora, ideálne pre rodiny s malými deťmi.

Vybavenie:
Súčasťou kempu je supermarket, kaviareň, reštaurácia, internetová kaviareň, botanická záhrada s typickými dalmatínskymi rastlinami, detské ihrisko, bazén, detský bazén, vírivka, wellness, športové aktivity (napr. basketbal, bowling, plážový volejbal, mini futbal s umelou trávou, bedminton...). Parkovisko zdarma, menší pes za poplatok na mieste. Nástupné dni streda a sobota, pobyt od  7 nocí.

Ubytovanie:
klimatizované apartmány a mobilné domy, SAT TV, Wifi, kompletne vybavené kuchyne, kávovar, rýchlovarná kanvica, kúpeľne. APT2+2: 40m2, pre 2 dospelé osoby a 2 deti do 12rokov, spálňa, kuchyňa, obývacia izba, balkón. APT 4+2 50m2, pre 4 dospelé osoby a 2 deti do 12rokov, 2 spálne, kuchyňa, obývacia izba, balkón. Mobilné domy Lux a Superior:  plocha 36 m2, klimatizácia, pre 4 dospelých a 1 dieťa. Spálňa s manželskou posteľou, druhá spálňa s 2 samostatnými lôžkami, 2 x kúpeľňa (umývadlo, sprcha/WC), kuchyňa (sporák, chladnička, mikrovlnná rúra, hrnce, taniere, príbory a pod.), gauč ktorý možno využiť ako prístelku pre dieťa,  drevená krytá terasa so záhradným nábytkom, ležadlami a slnečníkom, solárna sprcha, bezplatné Wi-Fi, plynový gril.  Posteľná bielizeň a uteráky v cene, utierky vlastné. Mobilné domy Superior - 1. rad pri mori Mobilné domy Lux - 2., 3., a 4. rad od mora

Stravovanie:
Individuálne.

Poznámka:
Povinné poplatky na mieste: - registračný poplatok 1,3€/osoba, pobytová taxa 1,33€/osoba/noc (dieťa 12 - 18 rokov 0,66€)

Možné poplatky na mieste: - mikrovlná rúra 1€, detská postieľka 1€/noc, pes 11€ ( v hlavnej sezóne 15€), výber konkretného o domu podľa čísla + 15% z ceny ubytovania.


Popis:
Vyhľadávaný kemp situovaný priamo pri pláži v krásnom prírodnom prostredí. Obklopený borovicami. Všetky pláže sú prevažne pieskovo – štrkové s dláždenými časťami a miernymi vstupmi do mora, ideálne pre rodiny s malými deťmi.  
 

Kalkulácia zájazdu:

Kemp Kozarica:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)