Zora

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Primošten

***xx
Zora
Zora Zora Zora
Zora Zora Zora





Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1291539
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82299947
Cena od: 649,00 €
+ príplatky od: 18,90 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Zora   ***xx      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia trezor chladnička,minibar parkovisko tenis volejbal minigolf TV štrková pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 200 m

Popis:
hotel ZORA tvorí hlavná budova recepcie a rozsiahle poschodové budovy, pozostávajúce z viacerých traktov, prepojených s budovou recepcie presklenou chodbou. Leží na zalesnenom polostrove s upravenými plážami z drobného štrku s ležadlami a slnečníkmi. Súčasťou hotelového komplexu sú aj pavilóny hotela Zora, ktoré tvoria štyri jednoposchodové vilky, umiestnené hneď oproti hotelu Zora v píniovom háji. Od prekrásneho mestečka Primošten, ktoré leží na protiľahlom polostrove, je hotel Zora s pavilónmi vzdialený cca 200 m.


Vybavenie a služby:
recepcia, veľká reštaurácia s terasou s výhľadom na more, aperitív bar, piano bar, internetový kútik, predajňa suvenírov, tenis, volejbal, minigolf, vodné športy, bar na pláži, Wi-Fi v časti recepcie, piano baru, aperitív baru a väčšine izieb, parkovisko v areáli (za poplatok).


Ubytovanie:
klimatizované dvojlôžkové izby COMFORT trojhviezdičkovej kategórie s možnosťou jednej prístelky sú štandardne vybavené, TV so satelitom, telefónom, majú sprchu s WC, fén, balkón resp. terasu, trezor na recepcii (za poplatok). Klimatizovaná Rodinná izba COMFORT sa skladá z dvoch prepojených dvojlôžkových izieb, vhodných pre rodinu s dvomi deťmi do 12 rokov. Klimatizované luxusnejšie dvojlôžkové izby PREMIER CLUB štvorhviezdičkovej kategórie s možnosťou jednej prístelky, majú naviac trezor, minibar, župan, papuče, väčšina izieb má veľký francúzsky balkón.

Stravovanie:
polpenzia - vynikajúca strava formou bohatých švédskych stolov.


Tip:
PLITVICKÉ JAZERÁ, ostrovy KORNATI, SLAPOVI KRKA, rôzne lodné výlety, ZADAR, ŠIBENIK, SPLIT, DUBROVNÍK.

Ďalšie informácie:
Mienka CK: hotel patrí k najvyhľadávanejším v celom Chorvátsku, má výhodnú polohu priamo na krásnej pláži s výhľadom na historickú časť mesta Primošten. Ubytovanie je vhodné pre všetky vekové kategórie.



Popis:
Leží na zalesnenom polostrove s upravenými plážami z drobného štrku s ležadlami a slnečníkmi. K dispozícii tenis, volejbal, minigolf, vodné športy.
 

Kalkulácia zájazdu:

Zora:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)