Hvar

Destinácia: Chorvátsko » Hvar » Jelsa

***xx
Hvar
Hvar Hvar Hvar
Hvar Hvar Hvar















Termín: od 20.7.2024 do 27.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1333520
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83369108
Cena od: 754,47 €
+ príplatky od: 18,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Hvar   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi večerný program fitness centrum parkovisko bazén vnútorný tenis stolný tenis bazén morská voda minigolf domáce zviera TV detské animácie piesočnatá pláž kamenistá pláž okruhliaková pláž betónové platne
Od pláže: 170 m
Od centra: 600 m

Krátky popis:
Mestečko Jelsa sa nachádza v zátoke na sevrnom pobreží centrálnej časti ostrova Hvar. Je obkolesené borovicovými lesmi, levanduľovými poliami, vinicami a olivovníkmi. V tomto prekrásnom prostredí sa nachádza hotel Hvar.

O ubytovaní:
Poloha: hotel je zasadený do mierneho svahu borovicového lesíka. Do mestečka Jelsa je to cca 600 m a od pláže je vzdialený cca 170 m. Pláže pri hoteli sú okruhliakové, piesočnaté a aj prírodne kamenisté, s betónovými platňami na slnenie.


Popis: recepcia, Wi-Fi, klimatizovaná reštaurácia s tanečnou terasou, aperitív bar, zmenáreň, trezor (v recepcii – za poplatok), vonkajší bazén (morská voda) s ležadlami zdarma (obmedzený počet), fitness (zdarma). Pred hotelom je parkovisko zdarma.


Ubytovanie: dvojlôžkové izby COMFORT s možnosťou jednej prístelky, kúpeľňa (sprcha, WC a sušič na vlasy), stropný ventilátor, klimatizácia, SAT TV, telefón a balkón. Izby sú orientované na morskú, resp. na parkovú stranu (parkovisko).


Stravovanie: all inclusive – plná penzia formou bufetových stolov, nápoje počas obedov a večerí (voda, džúsy, čapované pivo, červené a biele víno), káva a čaj je počas podávania stravy k dispozícii v reštaurácii, nápoje domácej výroby v bare pri bazéne v čase od 10,00 hod. do 23,00 hod. (domáce alkoholické nápoje, červené a biele víno, čapované pivo, džúsy, voda), popoludňajší snack s kávou v čase od 16,00 hod. do 17,00 hod., 1x týždenne "Dalmatínska večera", 1 koktejl zdarma na bare pri bazéne počas Happy hour t.j. medzi 17,00 hod. a 19,00 hod.


Šport a zábava: 1-3x týždenne animačné programy pre deti (v mesiacoch júl a august), 1-3x týždenne večery so živou hudbou (v mesiacoch júl a august). Za poplatok: 4 tenisové kurty, stolný tenis a minigolf.


Poznámka: Detská postieľka pre dieťa do 2 r.  - na vyžiadanie (platí sa na mieste) 5 € / deň.
Pes - na vyžiadanie (platí sa na mieste)  8 € / deň.
Trezor na recepcii hotela (platí sa na mieste) 3 €/deň.
Príjazd/odjazd: po 16 hod./do 10 hod.

Doplňujúce informácie:
Na vyžiadanie sú možné aj kratšie pobyty - na minimum 4 noci.
Mimoriadna zľava 5% platí pri uhradení 100% ceny pobytu do 31.03.2024.



Popis:
Mestečko Jelsa sa nachádza v zátoke na sevrnom pobreží centrálnej časti ostrova Hvar. Je obkolesené borovicovými lesmi, levanduľovými poliami, vinicami a olivovníkmi. V tomto prekrásnom prostredí sa nachádza hotel Hvar.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hvar:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)