Istra

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Poreč

***xx
Istra
Istra Istra Istra
Istra Istra Istra







Termín: od 18.5.2024 do 25.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1334035
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 83457044
Cena od: 350,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Istra   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program parkovisko bicykle TV detský bazén detské animácie detské ihrisko
Od centra: 5 km
Popis:
Hotel sa nachádza v letovisku Poreč v zátoke Zelena Laguna. Pláž je ocenená Modrou vlajkou, od centra mesta je 5 km. V blízkosti hotela je autobusová zastávka.

Vybavenie:
Súčasťou hotela je klimatizovaná reštaurácia, aperitív bar, vonkajší bazén so slnečníkmi a ležadlami (obmedzená kapacita), detský bazén, detské ihrisko, trezor na recepcii za poplatok, spoločenská miestnost s TV, úschovňa bicyklov, WiFi pripojenie zdarma v hotelovej hale, parkovisko za poplatok 1 €/auto/deň. V hoteli sú organizované animačné programy pre deti i dospelých.

Ubytovanie:
Dvojlôžková izba Economy: cca 14–18 m2 je vybavená vlastným sociálnym zariadením, fénom, klimatizáciou, telefónom a SAT/TV. Izby nemajú balkón. Izby je možné obsadiť aj jednou osobou. 2+1 Classic balkón, strana more : 19–33 m2 je vybavená vlastným sociálnym zariadením, fénom, klimatizáciou, telefónom, SAT/TV a balkónom.  V izbe je tiež možné ubytovať dieťa do 11,99 rokov bez nároku na lôžko (spí na lôžku s rodičmi) a zvýšiť maximálnu obsadenosť izby na 4 osoby. Suity 3+1: cca. 28 m2, dve samostatné lôžka a jedna rozkladacia pohovka, odporúčané pre 2 dospelé osoby a 2 deti do 14 rokov. Možnosť detskej postieľky, situované na park alebo more, balkón, klimatizácia,  vlastná kúpeľňa a WC, fén,  satelitná TV, Wi-Fi.

Stravovanie:
Raňajky aj večere sú podávané formou bufetu. Na výber aj vegetariánska strava. Nápoje na večeru zahrnuté (džús, voda, červené a biele víno, miestne pivo) v termíne od 25.5.–16.9.

Popis:
 V hoteli sú organizované animačné programy pre deti i dospelých.  
 

Kalkulácia zájazdu:

Istra:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)