Apartmány Moretti

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Srima

***xx
Apartmány Moretti
Apartmány Moretti Apartmány Moretti Apartmány Moretti
Apartmány Moretti Apartmány Moretti Apartmány Moretti



Termín: od 14.6.2024 do 23.6.2024 - 10/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1275467
autobusová
Doprava: autobusová
Strava: bez stravy
Kód termínu: 80836478
Cena od: 149,75 €
+ príplatky od: 153,90 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Apartmány Moretti   ***xx      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi parkovisko štrková pláž
Od pláže: 10 m
Od centra: 2 km

Popis:
vila MORETTI sa nachádza vo Vodiciach, v časti Srima, len cca 10 m od pláže z drobného štrku, vhodnej aj pre deti. Centrum mesta Vodice je vzdialené cca 2 km. Neďaleko apartmánov sa nachádza viacero reštaurácií a obchody s potravinami.


Vybavenie a služby:
pekné apartmány sú komfortne a štandardne vybavené, majú klimatizáciu (za poplatok). Každý apartmán má Wi-Fi pripojenie a balkón. Vila má vlastné parkovisko. Priamo pri promenáde menšia záhradná reštaurácia so širokou ponukou jedál, nápojov a zmrzlín.  


Ubytovanie:
Typ A1 pre 3 osoby: jedna samostatná spálňa pre 2 osoby, obývacia miestnosť s gaučom pre 1 osobu a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory, mikrovlnná rúra), TV so satelitom, sprcha s WC, balkón.
Typ A2 pre 4 osoby: jedna samostatná spálňa pre 2 osoby, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory, mikrovlnná rúra), TV so satelitom, sprcha s WC, balkón, orientácia na morskú stranu.
Typ B2 pre 4 osoby: jedna samostatná spálňa pre 2 osoby, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a s kompletne vybaveným kuchynským kútom (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory, mikrovlnná rúra), TV so satelitom, sprcha s WC, balkón, orientácia na morskú stranu.
Typ B3 pre 4 osoby: dve samostatné spálne, každá spálňa pre 2 osoby, kompletne vybavená kuchyňa (chladnička, sporák resp. varič, riady, príbory, mikrovlnná rúra), TV so satelitom, sprcha s WC, balkón, morská strana (za príplatok).

Stravovanie:
bez stravy

Zľavy:
Zľava verný klient: -3%/apartmán.


Popis:
Pekné apartmány sú komfortne a štandardne vybavené, ležia pri pláži z drobného štrku, vhodnej aj pre deti. Centrum mesta Vodice je vzdialené cca 2 km. Neďaleko apartmánov sa nachádza viacero reštaurácií a obchody s potravinami.  
 

Kalkulácia zájazdu:

Apartmány Moretti:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)