Ibis Milano Centro

Destinácia: Taliansko » Lombardia (Miláno) » Miláno

***xx
Ibis Milano Centro
Ibis Milano Centro Ibis Milano Centro Ibis Milano Centro
Ibis Milano Centro Ibis Milano Centro

Termín: od 21.7.2024 do 24.7.2024 - 4/3 dní/nocí Kód zájazdu: 1337400
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky
Kód termínu: 84289088
Cena od: 219,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Ibis Milano Centro   ***xx      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia trezor internet, WiFi
Od centra: 0 m

Poloha:
Hotel ibis Milano Centro sa nachádza v centre Milána, čo by kameňom dohodil od vlakovej stanice Milano Centrale a neďaleko stanice metra Repubblica. Je ideálnou základňou pre objavovanie katedrály Duomo, milánskej opery La Scala a módnej štvrte Corso Buenos Aires. 

Služby hotela:
24-hodinová recepcia, WI-FI pripojenie vo verejných priestoroch, klimatizácia vo verejných priestoroch, hotelová služba, viacjazyčný personál, hotelový trezor (za poplatok), výťah,  raňajkový bufet, bar/kaviareň, priestor na pracovné stretnutia   

Ubytovanie:
K dispozícii sú: dvojlôžkové izby. Všetky štandartne zariadené izby majú vlastnú kúpeľňu s WC a sušičom vlasov, centrálne regulovanú klimatizáciu, telefón s priamou voľbou, toaletný stolík, trezor (za poplatok).

Stravovanie:
Možnosť stravovania: raňajky

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov ako aj transfer z letiska do mesta a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program:
Je na Vás ako strávite voľné chvíle. My Vám doporučujeme nasledovný program: 1.deň - Prílet do Milána. Transfer do mesta na stanicu Milano Centrale. Následne peši/metrom do hotela. Individuálny program podľa času príletu. 2.deň – Prehliadka mesta: Biblioteca Ambrosiana, Santa Maria presso di San Satiro, Piazza del Duomo (Duomo di Milano, Royal Palace, Galleria Vittorio Emanuele), La Scala, Pinacoteca di Brera, Hrad Sforzesco, Semione Park. 3.deň - Prehliadka mesta: Santa Maria delle Grazie, Technické múzeum Leonarda da Vinciho, Sant´Ambrogio, Archeologické múzeum, Námestie Piazza Mercanti. 4.deň - Nesmú chýbať nákupy módneho oblečenia napr. v štvrti Quadrilateral. Milovníci futbalu by nemali vynechať futbalový štadión San Siro. 5.deň - Individuálny program podľa času odletu. Transfer zo stanice Milano Centrale na letisko. Odlet z Milána. V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky a príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do mesta a späť, poistenie insolventnosti

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, vstupy (múzeá a pamiatky), miestna taxa 1-5 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela)

Orientačné ceny vstupov:
Biblioteca Ambrosiana - 15 €, Duomo di Milano - 7 € (schody) a 12 € (výťah), Pinacoteca di Brera – 10 €, Hrad Sforzesco – 3 €, Santa Maria delle Grazie – 6,5 €, Technické múzeum Leonarda da Vinciho - 10 €, Archeologické múzeum – 5 €


Popis:
Hotel ibis Milano Centro sa nachádza v centre Milána, čo by kameňom dohodil od vlakovej stanice Milano Centrale a neďaleko stanice metra Repubblica. Je ideálnou základňou pre objavovanie katedrály Duomo, milánskej opery La Scala a módnej štvrte Corso Buenos Aires.    
 

Kalkulácia zájazdu:

Ibis Milano Centro:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)