Ivana Palace

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Ivana Palace
Ivana Palace Ivana Palace Ivana Palace
Ivana Palace Ivana Palace Ivana Palace


Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327664
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia
Kód termínu: 82441044
Cena od: 277,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Ivana Palace   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum parkovisko sauna masáž konferenčná sála jacuzzi, vírivka práčovňa, čistiareň TV
Od pláže: 300 m
Poloha:

Hotel Ivana Palace sa nachádza v západnej časti letoviska Slnečné pobrežie, 300 metrov od pláže, obklopený zeleňou. V pohorí Strandzha sa organizujú poľovačky so sprievodcom.


Služby hotela:

Recepcia s nepretržitou prevádzkou, reštaurácia, bar, bezpletné WIFI na verejných priestranstvách, zmenáreň, úschovňa batožín, záhrada, terasa, vonkajší bazén, sauna, fitnescentrum, masáže, vírivka/jacuzzi, zariadenia pre schôdzky / bankety, biznis centrum, práčovňa, služba žehlenia, bezplatné súkromné parkovanie


Ubytovanie:

K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky.
Izby sú vybavené balkónom, kúpelňou s vaňou, klimatizáciou, káblovou TV, chladničkou s minibarom, telefónom, postieľkou (na vyžiadanie).


Stravovanie:

Možnosti stravovania: raňajky, polpenzia.
Hlavná reštaurácia s terasou a s výhľadom na záhradu ponúka a la carte menu (bulharské a európske špeciality), lobby bar a bar pri bazéne ponúkajú nápoje a občerstvenie.


Doprava:

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.


Cena zahŕňa:

letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti


Cena nezahŕňa:

služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu


Poznámka:

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!




Popis:
V pohorí Strandzha sa organizujú poľovačky so sprievodcom. Vonkajší bazén, sauna, fitnescentrum, masáže, vírivka/jacuzzi, zariadenia pre schôdzky / bankety, biznis centrum, práčovňa, služba žehlenia, bezplatné súkromné parkovanie.
 

Kalkulácia zájazdu:

Ivana Palace:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)