Aminess Lišanj Family Hotel

Destinácia: Chorvátsko » Kvarner » Novi Vinodolski

****x
Aminess Lišanj Family Hotel
Aminess Lišanj Family Hotel Aminess Lišanj Family Hotel Aminess Lišanj Family Hotel
Aminess Lišanj Family Hotel Aminess Lišanj Family Hotel Aminess Lišanj Family Hotel







Termín: od 10.5.2024 do 19.5.2024 - 10/9 dní/nocí Kód zájazdu: 1328898
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82599806
Cena od: 490,50 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Aminess Lišanj Family Hotel   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum detský kútik tobogán parkovisko bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis stolný tenis wellness, spa sauna futbal masáž potápačské centrum kaderníctvo kozmetický salón detský bazén detské animácie štrková pláž okruhliaková pláž betónové platne plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 50 m
Od centra: 700 m
Popis:
Pri  štrkovo-okruhliakovej pláži s upravenými betónovými plochami na slnenie a čiastočne pieskovým vstupom  do mora, vhodný pre rodiny s deťmi. Slnečníky a ležadlá za poplatok. Centrum mesta 700 m.

Vybavenie:
Hotel po rekonštrukcií: recepcia, výťah, trezor (za poplatok), reštaurácia s terasou, aperitív bar,  obchod so suvenírmi, pizzeria, kadernícky a kozmetický salón, plážový bar, fittness centrum, klimatizácia, wifi, vonkajší bazén, dva detské bazény so sladkou vodou, vyhrievaný vnútorný bazén (v prevádzke mimo hlavnej sezóny), ležadlá a uteráky pri bazéne zdarma, wellness centrum (turecká a fínska sauna,  masáže za poplatok), tenisové   kurty, stolný tenis, ihriská. Hotel ponúka bohaté animačné programy pre deti aj dospelých, večerný program, živá hudba, spoločenské hry. Šport: potápačské centrum, vodné športy na pláži, futbal, stolný tenis, tenis. Nabíjacia stanica pre elektro vozidlá, parkovisko za poplatok. Pes nie je povolený.

Ubytovanie:
Izby v hlavnej budove 4* Dvojlôžková izba štandard (26 m2, balkón / terasa, možnosť prístelky pre 1 dieťa do 15 rokov, orientácia do okolia) Dvojlôžková izba superior (26 m2, balkón / terasa, možnosť prístelky pre 1 dieťa do 15 rokov, orientácia na more) Rodinná izba štandard 4+2 (55 m2, dve prepojené izby, balkón, orientácia do okolia). Prístelky aj pre dospelé osoby. Rodinná izba superior 4+2 (55 m2, dve prepojené izby, balkón, orientácia na more). Prístelky aj pre dospelé osoby. Rodinná izba comfort 2+2 (25 - 30 m2, izba s manželskou posteľou a dvomi prístelkami alebo gaučom pre dve osoby, balkón na more). Prístelky pre deti do 15 rokov. Rodinná izba classic 2+2 (24 - 28 m2, izba s manželskou posteľou a dvomi prístelkami alebo gaučom pre dve osoby, strana park). Prístelky pre deti do 15 rokov Rodinná izba Standard 4+1 park, balkón Depandansy Casa Lišanj 3* : štandard 2+1 s balkónom do okolia superior 2+1 s balkónom na more

Stravovanie:
All inclusive light - plná penzia - raňajky, obedy a večere podávané formou bufetu, počas obedu a večere neobmedzená konzumácia čapovaného vína, piva a nealkoholických nápojov.

Poznámka:
Parkovisko 10€/noc.


Popis:
Hotel po rekonštrukcií: recepcia, výťah, trezor (za poplatok), reštaurácia s terasou, aperitív bar,  obchod so suvenírmi, pizzeria, kadernícky a kozmetický salón, plážový bar, fittness centrum, klimatizácia, wifi, vonkajší bazén, dva detské bazény so sladkou vodou, vyhrievaný vnútorný bazén.
 

Kalkulácia zájazdu:

Aminess Lišanj Family Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)