Ilirija

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Biograd na Moru

****x
Ilirija
Ilirija Ilirija Ilirija
Ilirija Ilirija Ilirija






Termín: od 19.6.2024 do 23.6.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1322347
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia / plná penzia
Kód termínu: 81412132
Cena od: 443,00 €
+ príplatky od: 10,40 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Ilirija   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán parkovisko bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis wellness, spa konferenčná sála jacuzzi, vírivka kaderníctvo domáce zviera TV detský bazén detské ihrisko štrková pláž betónové platne plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 100 m

Popis:
Hotel je situovaný pri hotelovej pláži  - štrková, a betónové plochy s pozvoľným vstupom do mora, piesková pláž Soline ocenená modrou vlajkou je vzdialená 400m. Centrum Biogradu 100m.

Vybavenie:
reštaurácia, kaviareň, bar, zmenáreň, trezor, TV miestnosť, internetový kútik v lobby zdarma, terasa, wellness a beauty centrum, whirpool, fittnes, kaderníctvo. K dispozícií vonkajší bazén so sladkou vodou, vodnými efektmi, hydromasážou a detským bazénom, vnútorný vyhrievaný bazén s výhľadom na more, kongresová ssála.  V blízkosti hotela tobogány, detské ihrisko, tenisové kurty, ihriská, vodné športy. Na terase každý večer tanečná zábava. Každý deň sú animačné aktivity. Slnečníky a ležadlá na pláži za poplatok. Nástup denne, pobyt od 4 nocí.

Ubytovanie:
klimatizované 2-lôžkové izby so sprchou a WC, SAT TV, minibarom, telefónom, fénom, trezorom. Izby comfort sú orientované na stranu park, superior na stranu more, premium sú s priamym výhľadom na more. Všetky izby majú Wi-Fi.

Stravovanie:
Raňajky a večere formou bufetu, možnosť dokúpenia obedov formou bufetu

Poznámka:
Poplatky na mieste: - parkovanie   8€/deň - pes za poplatok 20€/noc - detská postieľka 0 - 3 r. 8€/noc



Popis:
K dispozícií vonkajší bazén so sladkou vodou, vodnými efektmi, hydromasážou a detským bazénom, vnútorný vyhrievaný bazén s výhľadom na more, kongresová sála.
 

Kalkulácia zájazdu:

Ilirija:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)