Hotel Zora

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Primošten

***xx
Hotel Zora
Hotel Zora Hotel Zora Hotel Zora
Hotel Zora Hotel Zora Hotel Zora



















Termín: od 3.6.2024 do 8.6.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1332778
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 83241142
Cena od: 472,27 €
+ príplatky od: 13,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie


Hotel Zora   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum parkovisko tenis stolný tenis wellness, spa volejbal futbal konferenčná sála petanque, bocca minigolf bicykle basketbal TV plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 50 m

Krátky popis:
Čarovné staré rybárske mestečko Primošten patrí k najvyhľadávanejším letoviskám Jadranu. Výborná poloha, krásne prostredie.

O ubytovaní:
Poloha: hotel Zora sa nachádza na polostrove Raduča, ukrytý v píniovom lesíku, cca 50 m od pláže. Do historického centra mestečka je to cca 10 minút po pobrežnej promenáde.


Popis: hotelový komplex tvorí 9 budov, ktoré sú vzájomne prepojené chodbami.. K dispozícii je recepcia, Wi-Fi, reštaurácia s terasou a s výhľadom na more, kongresové centrum, aperitív bar, fitness centrum (zdarma), nočný bar, internetový kútik. Wellness centrum, ako aj bazény budú počas sezóny 2024 zatvorené. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok, platené parkovisko pri hoteli.


Ubytovanie:
Izby COMFORT – klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou 1 prístelky sú vybavené kúpeľňou (sprcha, resp. vaňa, sušič na vlasy, WC), balkónom, SAT TV, telefónom, stropným ventilátorom a WiFi. Chladnička je na vyžiadanie a za poplatok ( 10 € na deň). Trezor (v recepcii) je za poplatok 5 € / deň.
V hoteli sú aj rodinné izby COMFORT – dve dvojlôžkové izby, ktoré sú prepojené, majú jeden spoločný vchod a jednu kúpeľňu.
Hotel ponúka aj izby PREMIER CLUB - ktoré sú 4* a k ich vybaveniu patrí minibar (obsah minibaru je za poplatok), trezor, župan a papuče pre ubytovaných hostí.


Stravovanie: polpenzia - formou bufetových stolov, večere sú bez nápojov. 


Šport: zdarma –  plážový volejbal, ihrisko na basketbal a futbal. Za poplatok – 3 tenisové kurty, stolný tenis, minigolf, boccia, vodné športy (šlapadlá, motorové člny, vodné banány), potápanie, prenájom bicyklov.


Zábava: kaviarne a reštaurácie v meste Primošten.


Poznámka: Parkovanie (platí sa na mieste) 6 € / auto / deň.
Príjazd/odjazd: po 15 hod./do 11 hod.

Doplňujúce informácie:
Na vyžiadanie sú možné aj kratšie pobyty - na minimum 4 noci.
Mimoriadna zľava 10% platí pri uhradení 100% ceny pobytu do 31.1. 2024 (platí len na vybrané termíny), mimoriadna zľava 5% platí pri uhradení 100% ceny pobytu do 29.2.2024 (platí len na vybrané termíny).



Popis:
K dispozícii je recepcia, Wi-Fi, reštaurácia s terasou a s výhľadom na more, kongresové centrum, aperitív bar, fitness centrum, nočný bar, internetový kútik.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hotel Zora:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)