BLUESEA Cala Millor

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Cala Millor

***xx
BLUESEA Cala Millor
BLUESEA Cala Millor BLUESEA Cala Millor BLUESEA Cala Millor
BLUESEA Cala Millor BLUESEA Cala Millor BLUESEA Cala Millor



Termín: od 8.5.2024 do 15.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1300232
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 80719195
Cena od: 310,50 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


BLUESEA Cala Millor    ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program biliard lekárska služba práčovňa, čistiareň TV piesočnatá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 200 m
Od letiště: 75 km
Hotel s výbornou polohou vo vyľadávanom letovisku a v blízkosti pláže a zároveň len pár metrov od centra letoviska. Je vhodnou voľbou pre všetky vekové kategórie.

Poloha:
čiastočne zrekonštruovaný hotel má 4 bloky a nachádza sa v obľúbenom stredisku Cala Millor a vyniká svojou výhodnou polohou, len 200 m od piesočnatej pláže a pobrežnej promenády s nákupnými možnosťami a možnosťami občerstvenia a trávenia voľných chvíľ v okolí. Nachádza sa od letiska je 75 km.

Vybavenie:
hala s recepciou, lobby, reštaurácia, lounge bar, bar pri bazéne, vonkajší bazén, terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, Wi-Fi pripojenie zdarma, animácie, výťah, úschovňa batožiny, za poplatok: biliard, práčovňa, lekárska služba.

Ubytovanie:
4 bloky, 208 dvojlôžkových izieb s možnosťou 1 prístelky. Všetky sú vybavené vlastnou kúpeľňou s WC a sušičom vlasov, klimatizáciou, SAT TV, telefónom, Wi-Fi pripojením, trezorom (za poplatok), balkónom. Možnosť jednolôžkových izieb v obmedzenej kapacite.

Stravovanie:
raňajky, polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie, čaj alebo káva v snack bare, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby, v čase od 10:00 – 23:00 hod.

Pláž:
pekná dlhá piesočnatá pláž v Cala Millor s pozvoľným vstupom do mora, vhodná aj pre rodiny s menšími deťmi, je vzdialená len 200 m od hotela. Slnečníky, ležadlá a vodné športy na pláži sú za poplatok. Priľahlá pobrežná promenáda ponúka možnosť príjemnej prechádzky.


Popis:
Čiastočne zrekonštruovaný hotel. Len 200 m od piesočnatej pláže a pobrežnej promenády s nákupnými možnosťami a možnosťami občerstvenia a trávenia voľných chvíľ v okolí.
 

Kalkulácia zájazdu:

BLUESEA Cala Millor :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)