Hotel & Spa Ferrer Janeiro

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Can Picafort

****x
Hotel & Spa Ferrer Janeiro
Hotel & Spa Ferrer Janeiro Hotel & Spa Ferrer Janeiro Hotel & Spa Ferrer Janeiro
Hotel & Spa Ferrer Janeiro Hotel & Spa Ferrer Janeiro Hotel & Spa Ferrer Janeiro










Termín: od 10.5.2024 do 15.5.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327675
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83679848
Cena od: 296,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Hotel & Spa Ferrer Janeiro   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum bazén vnútorný bazén vyhrievaný wellness, spa sauna turecké kúpele biliard TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 100 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 55 km
Úvod:

Pokoj, príroda a vynikajúce služby sa spájajú pre vaše potešenie v hotelo Ferrer Janeiro Hotel & Spa v Can Picafort. 


Poloha:

Hotel je situovaný v pokojnej časti, na okraji letoviska C'an Picafort na severe ostrova. Je to jedna z najatraktívnejších pobrežných oblastí na severe Malorky. Nachádza sa medzi prírodným parkom s'Albufera a Son Serra de Marina, dve z najkrajších oblastí ostrova.Hotel sa pýši vynikajúcou polohou priamo neďaleko piesočnatej pláže s modrou vlajkou a peknou promenádou, ideálnou na prechádzky. Centrum letoviska, reštaurácie, bary a obchody sú dostupné vo vzdialenosti cca 1,5 km od hotela. Priamo v okolí hotela sú možnosti drobných nákupov a niekoľko barov. Medzinárodné letisk PMI je vzdialené cca 55 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia s  terasou, bar, snack bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, plavecký bazén s dĺžkou 25 m (vyhrievaný v marci a apríli), posilňovňa, wellness (od 7+ rokov, od 7 do 15 rokov vstup len vo vybraných ćasoch): vnútorný vyhrievaný bazén s tryskami, hydromasážne sprchy, turecké kúpele, sauna, Wi-Fi pripojenie, úschovňa batožiny, hotelový denný a večerný program, výťahy, osušky (za poplatok), za poplatok: biliard, úschovňa a servisná miestnosť pre bicykle


Izby:

Hotel má 211 izieb (dvojlôžkové s možnosťou 1 prístelky/pohovky) a 22 apartmánov, ktoré sa nachádzajú v budove vedľa hotela. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, minichladničku, TV, trezor (za poplatok). Apartmán: vedľajšia budova oddelená cestou, obývacia izba s kuchynským kútom a oddelenou spálňou.


Stravovanie:

Polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

All inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Menšia pekná piesočná pláž San Bauló s pozvoľným vstupom do mora je vzdialená cca 100 m. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok. Na pláži možnosť vodných športov a pobrežná promenáda pre príjemné prechádzky.




Popis:
Vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, plavecký bazén s dĺžkou 25 m (vyhrievaný v marci a apríli), posilňovňa, wellness (od 7+ rokov, od 7 do 15 rokov vstup len vo vybraných ćasoch): vnútorný vyhrievaný bazén s tryskami, hydromasážne sprchy, turecké kúpele, sauna.
 

Kalkulácia zájazdu:

Hotel & Spa Ferrer Janeiro:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)