Vell Marí Hotel & Resort

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Can Picafort

****x
Vell Marí Hotel & Resort
Vell Marí Hotel & Resort Vell Marí Hotel & Resort Vell Marí Hotel & Resort
Vell Marí Hotel & Resort Vell Marí Hotel & Resort Vell Marí Hotel & Resort








Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327693
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 83306525
Cena od: 292,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Vell Marí Hotel & Resort   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi animačný program tobogán bazén vnútorný tenis wellness, spa futbal TV detské animácie piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 800 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 65 km
Úvod:

Hotel ponúka ubytovanie v príjemnom prostredí, v obklopení zelene a rozľahlých záhrad.


Poloha:

Vell Marí Hotel & Resort sa nachádza v Can Picafort, na severe ostrova Malorka, cca 800 m od pláže Son Bauló. Do turistického centra tejto oblasti je to cca 1 km, nájdete tu rôzne nákupné možnosti, reštaurácie, bary, kaviarne či diskotéku. Letisko PMI je vzdialené cca 65 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, lobby,  hotelová reštaurácia, pool bar, snack bar, 2x vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a s terasou a ležadlami, WI-FI pripojenie, výťahy, úschovňa batožiny, za poplatok: tenisový kurt, kurty na padlde tenis, kryté futbalové ihrisko, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, krytý bazén a wellness (procedúry za poplatok)


Izby:

3-poschodový plážový hotel má 211 izieb rozmiestnených v hlavnej budove a 3 prístavbách. K dispozícií sú štúdiá a apartmány. Všetky izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie (za poplatok), klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok) a menšiu kuchynku.


Stravovanie:

raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Vell Marí Hotel & Resort sa nachádza cca 800 metrov od pláže Son Bauló. Ide o menšiu chránenú pláž s bielym pieskom, ktorá sa teší vynikajúcemu stredomorskému podnebiu počas väčšiny roka. Ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok.




Popis:
Vell Marí Hotel & Resort sa nachádza cca 800 metrov od pláže Son Bauló. Ide o menšiu chránenú pláž s bielym pieskom, ktorá sa teší vynikajúcemu stredomorskému podnebiu počas väčšiny roka. Medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, krytý bazén a wellness (procedúry za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Vell Marí Hotel & Resort:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)