Js Cape Colom

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Porto Colom

***xx
Js Cape Colom
Js Cape Colom Js Cape Colom Js Cape Colom
Js Cape Colom

Termín: od 20.7.2024 do 27.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327746
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 82613285
Cena od: 920,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Js Cape Colom    ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum tenis wellness, spa sauna jacuzzi, vírivka bicykle TV piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 800 m
Od centra: 800 m
Od letiště: 58 km
Úvod:

Hotel JS Cape Colom, určený iba pre dospelých (18+ rokov), ponúka komfortné ubytovanie s rozmanitými službami. Je situovaný na útese priamo pri pobreží a svojim hosťom ponúka čarovné výhľady.


Poloha:

Hotel JS Cape Colom sa nachádza na okraji mesta Porto Colom, v juhovýchodnej časti ostrova Malorka. Najbližšia pláž je vzdialená cca 600 m. Centrum letoviska s nákupnými možnosťami, reštauráciami a barmi či kaviarničkami je vzdialené cca 800 m od hotela.Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 58 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia s terasou, café bar, vonkajší bazén so slnečnou terasou a ležadlami, semiolympijský plavecký bazén, rozľahlá udržiavaná záhrada s prístupom na útesy (možný vstup po rebríku do mora), strecha hotela s panoramatickým výhľadom (je tu hotelové wellness centrum s fitness, saunou a jacuzzi - za poplatok), úschovňa batožiny, Wi-Fi pripojenie, plážové osušky (za poplatok), požičovňa áut, motoriek, bicyklov (za poplatok), tenisový kurt (za poplatok)


Izby:

Hotel ponúka komfortne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou 1 prístelky. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor (za poplatok).


Stravovanie:

bez stravy, raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Menšia piesočnatá pláž v zátoke Cala Marsal je vzdialená asi 800 m od hotela. Na pláži sú k dispozícii lehátka a slnečníky za poplatok.




Popis:
Hotel JS Cape Colom, určený iba pre dospelých (18+ rokov). Vonkajší bazén so slnečnou terasou a ležadlami, semiolympijský plavecký bazén, rozľahlá udržiavaná záhrada s prístupom na útesy (možný vstup po rebríku do mora), strecha hotela s panoramatickým výhľadom (je tu hotelové wellness centrum s fitness, saunou a jacuzzi - za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Js Cape Colom :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)