Arabella World

Destinácia: Turecko » Alanya

****x
Arabella World
Arabella World Arabella World Arabella World
Arabella World Arabella World

Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336893
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84101251
Cena od: 423,28 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Arabella World    ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi animačný program miniklub tenis wellness, spa sauna turecké kúpele masáž kaderníctvo salón krásy herňa TV detský bazén detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 95 km

Základné informácie
Hotel bol otvorený v roku 1999, nová budova bola postavená v roku 2010 a hlavná budova bola zrekonštruovaná v roku 2015. Celková rozloha objektu je 6 800 m2. Skladá sa z dvoch 5-podlažných blokov - bloku A a bloku B, ktoré sú prepojené vyvýšenou chodbou. Pre väčšie pohodlie sú v každom z nich 2 výťahy. V hoteli sa môžu ubytovať aj hendikepovaní hostia a k dispozícii je aj požičovňa invalidných vozíkov (za poplatok).

Poloha
Hotel sa nachádza 26 km od centra Alanye a 1 km od dediny Avsalar. Letisko Antalya je vzdialené 95 km od hotela. V blízkosti sa nachádzajú hotely Incekum Lioness Hotel, My Home Resort, Antik Hotel.

Pre deti
detská postieľka (na požiadanie) detské animácie miniklub (4-12 rokov) minidiskotéka detské ihrisko, herňa detský vonkajší bazén, 15 m2 detské stoličky sú k dispozícii v reštaurácii 

Vybavenie izieb
Hotel má 214 izieb. Izby sú vybavené individuálnou klimatizáciou satelitnou TV s ruským kanálom minibar (voda) priamym telefónom sprchou sušič vlasov trezor (za poplatok) Wi-Fi (za poplatok) rozkladacie lôžko navyše (na požiadanie)

Strava
hlavná reštaurácia - vnútorná časť pre 350 osôb, vonkajšia časť pre 150 osôb. lobby bar, plážový bar, bar pri bazéne

Koncept
AI - all inclusive Koncept zahŕňa: raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bufetu, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 - 23.00). Importované alkoholické nápoje, alkoholické nápoje v plážovom bare, zmrzlina, čerstvé ovocné šťavy a turecká káva, izbová služba, všetky nápoje po 23.00 h - platené. *V deň odchodu systém all inclusive do 12.00 h, uvoľnenie izby o 11.00 h.


Šport a zábava
Zábava a šport animácie stolný tenis všetky druhy vodných športov na pláži (platené) Krása a zdravie kúpeľné centrum masáže, peeling (platené) hammam, sauna (platené) salón krásy, kaderníctvo (platené)


Pláž
Súkromná piesočnatá pláž je vzdialená 200 m od hotela, cez cestu, podzemnou chodbou. Dĺžka pláže je 150 metrov. Ležadlá, matrace, slnečníky - zdarma, bez plážových osušiek. Sprchy, kabínky na prezliekanie. Vstup do mora - piesok. Plážový bar (nápoje 12.00-16.00). 


Popis:
V hoteli sa môžu ubytovať aj hendikepovaní hostia a k dispozícii je aj požičovňa invalidných vozíkov (za poplatok).  Šport a zábava: Zábava a šport animácie stolný tenis všetky druhy vodných športov na pláži (platené) Krása a zdravie kúpeľné centrum masáže, peeling (platené) hammam, sauna (platené) salón krásy, kaderníctvo (platené)
 

Kalkulácia zájazdu:

Arabella World :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)