Beso Beach

Destinácia: Turecko » Kemer » Camyuva

****x
Beso Beach
Beso Beach Beso Beach Beso Beach
Beso Beach Beso Beach Beso Beach



Termín: od 11.5.2024 do 18.5.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336904
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84102235
Cena od: 417,10 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Beso Beach    ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program tobogán stolný tenis aerobik wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž biliard šípky aqua aerobic, gym bezbariérový prístup herňa TV detský bazén detské animácie plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 80 m
Od centra: 6 km
Od letiště: 60 km

Poloha
Hotel sa nachádza v obci Çamyuva, 6 km od centra mesta Kemer. Medzinárodné letisko je vzdialené 60 km od hotela. Neďaleké hotely: Zena Hotel. 


Základné informácie
Hotel bol otvorený v roku 2003 a naposledy bol zrekonštruovaný v roku 2019. Pozostáva zo 4-poschodovej budovy s výťahom. Celková rozloha objektu je 5000 m2 Hotel umožňuje ubytovanie hendikepovaným hosťom a v bazéne je k dispozícii aj špeciálne vybavenie.

Pre deti
detský vonkajší bazén, šmykľavka animácie detská postieľka, na požiadanie 

Vybavenie izieb
Izby sú vybavené: minibar (nealkoholické nápoje v deň príchodu) kúpeľňa fén individuálna klimatizácia TV telefón súprava na prípravu teplých nápojov trezor (za poplatok) Wi-Fi (za poplatok) detská postieľka, na požiadanie pohovka Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.  

Strava
reštaurácia pre 200 osôb 3 reštaurácie a la carte (turecká, talianska, rybia) 2 bary

Koncept
AI - all inclusive, 07.00-23.00 hod. Koncept zahŕňa: raňajky, obedy a večere formou bufetu, občerstvenie a pečivo v určitých hodinách, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. A la carte reštaurácie - za poplatok, na základe rezervácie.


Šport a zábava
živá hudba (3-krát týždenne) aerobik, aqua aerobik stolný tenis šípky biliard herňa plážový volejbal vodné športy (za poplatok) spa centrum masáž, peeling (za poplatok) hammam, sauna

Pláž
Súkromná piesočnato-kamienková pláž je vzdialená 80 metrov od hotela cez cestu. Ležadlá, slnečníky, plážové osušky – bez poplatku. Plážový bar za poplatok. Mólo. 


Popis:
Hotel umožňuje ubytovanie hendikepovaným hosťom a v bazéne je k dispozícii aj špeciálne vybavenie.  Šport a zábava: živá hudba (3-krát týždenne) aerobik, aqua aerobik stolný tenis šípky biliard herňa plážový volejbal vodné športy (za poplatok) spa centrum masáž, peeling (za poplatok) hammam, sauna. 
 

Kalkulácia zájazdu:

Beso Beach :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)