Belitsa

Destinácia: Bulharsko » Primorsko » Primorsko

***xx
Belitsa
Belitsa Belitsa Belitsa
Belitsa Belitsa Belitsa







Termín: od 21.6.2024 do 25.6.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1300433
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 83152953
Cena od: 256,00 €
+ príplatky od: 270,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Belitsa   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi tenis TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž
Od pláže: 200 m
Od centra: 400 m
Popis a poloha:
Populárny päťposchodový hotel sa nachádza na začiatku pokojnej severnej časti Primorska, v blízkosti prírodných piesočných dún, cca 200 metrov od strednej časti severnej pláže a približne 400 metrov od centra letoviska. V hoteli sa nachádza vstupná hala s recepciou,Wi-fi pripojenie, lobby bar a reštaurácia. Hotel disponuje s veľkým bazénom pre dospelých ako aj pre deti s ležadlami, slnečníkmi (bez poplatku) a barom. K dispozícii je aj vedľa hotela sa nachádzajúci tenisový kurt (za poplatok )a detské ihrisko. Hostia hotela môžu za poplatok využívať trezorové skrinky na recepcii.

Ubytovanie:
Hotel poskytuje ubytovanie v moderne zariadených 2-lôžkových izbách s možnosťou prístelky. V niektorých izbách je možné ubytovať aj štvorčlennú rodinu (s 2 deťmi na prístelkách). Každá izba má vlastné sociálne zariadenie (sprcha,WC) a balkón. Izby sú vybavené chladničkou s minibarom, TV/SAT a klimatizáciou.Max.obsadenosť izby: Dosp+dieťa 2+2,3+1,

Stravovanie:
ALL INCLUSIVE: raňajky, obedy a večere sú servírované formou švédskych stolov v hotelovej reštaurácii • neskoré raňajky • ľahké poobedňajšie občerstvenie sendviče a koláčiky • počas celého dňa neobmedzená konzumácia alkoholických a nealkoholických nápojov miestnej produkcie v lobby bare a reštaurácii • wifi

Hodnotenie CK:
Hotel Belica patrí k ubytovaniam, ktoré má naša CK v ponuke už niekoľko sezón. Svojimi službami a dobrým pomerom kvality a ceny sa zaradil medzi osvedčené a vyhľadávané hotely južného pobrežia. Je obľúbený najmä medzi rodinami s deťmi pre výhodné cenové podmienky pre rodiny. Hotel si obľúbili aj náročnejší klienti.


Popis:
Hotel disponuje s veľkým bazénom pre dospelých ako aj pre deti s ležadlami, slnečníkmi (bez poplatku) a barom. Hotel si obľúbili aj náročnejší klienti.
 

Dostupné výlety:


Kalkulácia zájazdu:

Belitsa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)