Diamond

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Diamond
Diamond Diamond Diamond
Diamond Diamond Diamond








Termín: od 12.6.2024 do 17.6.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327705
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82448308
Cena od: 352,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Diamond   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi wellness, spa TV piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 400 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 25 km
Úvod:

Účelne zariadený a vybavený hotel, situovaný v obľúbenom a živom letovisku, s ideálnou polohou v centre plnom nákupných a zábavných možností.


Poloha:

Hotel vyniká predovšetkým svojou polohou v centre najobľúbenejšieho letoviska Slnečné pobrežie. Priamo v okolí hotela nájdete množstvo nákupných možností, barov, obchodíkov, reštaurácií, možností zábavy či atrakcií. Centrum historického Nessebaru je vzdialené cca 5 km pešej chôdze pozdĺž pláže.  Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 25 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, vonkajší bazén s detskou časťou a s ležadlami a slnečníkmi zdarma, slnečná terasa, reštaurácia s terasou, lobby bar, pool bar, Wi-FI pripojenie, výťahy, zmenáreň, minimarket, trezor na recepcii (za poplatok), Spa centrum (za poplatok)


Izby:

Hotel ponuka dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek formou rozkladacej pohovky. Všetky účelne zariadené izby majú vlastnú kúpeľňu s WC, telefón, TV/SAT, minichladničku, klimatizáciu a balkón.


Stravovanie:

All inclusive

raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Dlhá a široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza cca 400 m od hotela. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok.




Popis:
Dlhá a široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza cca 400 m od hotela. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok. Spa centrum (za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Diamond:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)