Planeta

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Planeta
Planeta Planeta Planeta
Planeta Planeta Planeta








Termín: od 5.6.2024 do 10.6.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327702
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82447730
Cena od: 385,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Planeta   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor internet, WiFi fitness centrum tobogán parkovisko stolný tenis wellness, spa sauna TV detský bazén piesočnatá pláž
Od pláže: 250 m
Úvod:

Moderný hotelový komplex ponúka komfortné vybavenie a služby na dobrej úrovni pre klientov všetkých vekových kategórií. 


Poloha:

Hotel je ideálne situovaný v blízkosti centra najobľúbenejšieho bulharského letoviska s bohatými možnosťami nákupov, turistických atrakcií a množstvom zábavy až do neskorých hodín. Piesočná pláž sa nachádza iba 250 m od areálu hotela.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie vo verejných priestoroch, vonkajší bazén, detský bazén so šmykľavkami, bazén s 2 tobogánmi, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, reštaurácia s terasou, bar pri bazéne, snack bar, lobby bar (za poplatok), wellness centrum (za poplatok), sauna, posilňovňa, stolný tenis, úschovňa batožiny, zmenáreň, parkovanie (za poplatok)


Izby:

Hotel ponúka komfortne a elegantne zariadené dvojlôžkové izby typu deluxe (2+1, prístelka formou pohovky), izby typu superior (2+2, prístelky formou rozlkadacej pohovky)  a junior suity (oddelená spálňa s dvojlôžkom a obývacia časť s rozkladacou pohovkou). Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, klimatizáciu, Wi-Fi pripojenie, trezor, telefón, SAT TV a balkón.


Stravovanie:

All inclusive:

raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela


Pláž:

Dlhá piesočná pláž s pozvoľným vstupom do mora , ktorá je vhodná aj pre rodiny s deťmi je vzdialená len 250 m od areálu hotela.




Popis:
Vonkajší bazén, detský bazén so šmykľavkami, bazén s 2 tobogánmi, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, reštaurácia s terasou, bar pri bazéne, snack bar, lobby bar (za poplatok), wellness centrum (za poplatok), sauna, posilňovňa, stolný tenis.
 

Kalkulácia zájazdu:

Planeta:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)