Zorna

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Poreč - Zelena Laguna

***xx
Zorna
Zorna Zorna Zorna
Zorna Zorna Zorna


Termín: od 25.5.2024 do 1.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1274046
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 82030738
Cena od: 529,00 €
+ príplatky od: 18,90 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Zorna   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program miniklub parkovisko tenis stolný tenis konferenčná sála biliard kajak, kanoe squash petanque, bocca minigolf šípky bicykle TV detské animácie detské ihrisko kamenistá pláž betónové platne
Od pláže: 50 m

Popis:
hotel ZORNA je situovaný v letovisku Zelena Laguna, obklopený stredomorskou vegetáciou, len cca 50 m od kamienkovej pláže s trávnatými a upravenými plochami na slnenie.

Vybavenie a služby:
recepcia, klimatizovaná reštaurácia, aperitív bar, Wi-Fi, trezor na recepcii (za poplatok), konferencná miestnosť, úschovňa bicyklov, vonkajší bazén so sladkou vodou, ležadlami a slnečníkmi. V blízkosti hotela sa nachádzajú reštaurácie, bary, obchodíky, detské ihrisko, hotel má k dispozícii parkovanie (za poplatok). Súčasťou služieb hotela, ktoré sú zahrnuté v cene, je časovo limitované využívanie športovísk na tenis, stolný tenis, minigolf, squash, petanque, bicykle, kanoe, šlapacie člny a hotelových hier ako biliard, šípky a pod. K službám hotela patria tiež animácie pre deti vo veku 4-12 rokov, mini disco, mini klub s tvorivými dielňami, hrami, športovými aktivitami a taktiež animácie pre dospelých. Večerný program so živou hudbou, organizované športové turnaje.

Ubytovanie:
klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky vhodnej pre dieťa do 14 rokov, sprcha s WC, fén, TV so satelitom, telefón, Wi-Fi, chladnička (za poplatok). Väčšina izieb je orientovaná na morskú stranu a má francúzsky balkón.

Stravovanie:
all inclusive - raňajky, obedy a večere formou bohatých švédskych stolov vrátane nealkoholických, teplých a alkoholických nápojov (pivo, víno) miestnej produkcie zo samoobslužných automatov v reštaurácii hotela, nealkoholické a alkoholické nápoje sú k dispozícii aj v bare od 08.00 do 23.00 hod., snack je k dispozícií v bare od 16.30 do 17.30 hod. a od 22.00 do 23.00 hod. Raz do týždňa tematická večera (do 07.09.).


Deti:
Detská postieľka (obmedzený počet) ZDARMA.

Tip:
Plitvické jazerá, ostrovy Brijuni, splav rieky Kupar, jaskyňa Baredine, Opatija, Rovinj, Pula, Lipica, jaskyňa Postojnska jama, Terst. 


Popis:
Hotel obklopený stredomorskou vegetáciou, len cca 50 m od kamienkovej pláže s trávnatými a upravenými plochami na slnenie.  
 

Kalkulácia zájazdu:

Zorna:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)