Narcis

Destinácia: Chorvátsko » Istria » Rabac

****x
Narcis
Narcis Narcis Narcis
Narcis Narcis Narcis






Termín: od 28.7.2024 do 2.8.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1328861
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 82596662
Cena od: 510,00 €
+ príplatky od: 13,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Narcis   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program miniklub tobogán parkovisko bazén vnútorný wellness, spa sauna turecké kúpele masáž kajak, kanoe TV detský bazén detské animácie detské ihrisko štrková pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 500 m
Popis:
hotelový komplex situovaný 200 m od štrkovej pláže vhodnej pre deti, 500 m od centra mesta

Vybavenie:
hotel renovovaný v r. 2012, reštaurácie, aperitív bar, kaviareň, zmenáreň, internet, trezor detský bazén, vonkajšie a vnútorné bazény, wellness centrum - sauna, turecký kúpeľ, klimatizácia, Wifi, mini disco, mini klub pre deti (každý deň jeden nápoj s ľahkým občerstvením). Animácie pre deti, sauna, masáže, ihriská, detské ihrisko, vodné športy, plážový servis, tobogan na pláži, požičovňa člnov. Pes nie je povolený, parkovisko zdarma.

Ubytovanie:
v 2-lôžkových izbách s vybavením: TV/SAT, telefón, kúpeľňa, sušič na vlasy, chladnička, sejf, klimatizácia. Izby na stranu do ulice sú Štandard, 2-lôžkové, 16m2, kúpelňa Izby na stranu more + balkón sú Superior 2+1 a 2+2, 25m2, kúpeľňa. Detská postieľka za poplatok na mieste 6€/noc.

Stravovanie:
raňajky a večere formou bufetov, nápoj počas večere (voda neobmedzene + 0,25 l víno alebo 0,20 pivo alebo nealko), čaj o piatej. All inclusive za doplatok.


Popis:
Reštaurácie, aperitív bar, kaviareň, zmenáreň, internet, trezor detský bazén, vonkajšie a vnútorné bazény, wellness centrum - sauna, turecký kúpeľ, klimatizácia, Wifi, mini disco, mini klub pre deti.
 

Kalkulácia zájazdu:

Narcis:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)