Adria (All inclusive)

Destinácia: Chorvátsko » Severná Dalmácia » Biograd na Moru

***+x
Adria (All inclusive)
Adria (All inclusive) Adria (All inclusive) Adria (All inclusive)
Adria (All inclusive) Adria (All inclusive) Adria (All inclusive)









Termín: od 15.6.2024 do 22.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336735
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84065079
Cena od: 565,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Adria (All inclusive)   ***+x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tobogán parkovisko stolný tenis sauna volejbal masáž petanque, bocca bowling bicykle basketbal TV detský bazén detské animácie detské ihrisko štrková pláž
Od pláže: 350 m
Od centra: 800 m

Popis lokality:
Biograd na Moru je živé turistické letovisko Severnej Dalmácie. Staré mesto Biograd leží na malom polostrove medzi zátokami - na severe je to Bošana, na juhu Soline. Biograd má pekné okruhliakové pláže - Bošana a Dražica. Obe boli ocenené Modrou vlajkou - symbolom čistoty a kvality. V sezóne extrémne rušná pláž Soline je obklopená borovicovým lesíkom. Skôr bol na pláži Soline jemný piesok, dnes tomu tak ale už nie je - ide o kamienkovo piesočnatú pláž. V jej blízkosti sa nachádza mnoho bufetov. Viac pokoja na kúpanie a slnenie v zátoke Soline ponúkajú prírodné ploché kamene. Zaujímavosťou priamo v Biograde je jeho pozoruhodný prístav. Atrakciou je podmorské osvetlenie v prístave pre jachty, ktoré je vo svete úplne jedinečné. V mori stoja sochy a niekoľko fontán, ktoré najmä v noci poskytujú nádherný pohľad.

Info:
Hotel Adria je situovaný v príjemnom borovicovom lese, 800 m od centra Biogradu, neďaleko jednej z najkrajších pláží Jadranu - Soline.

Vzdialenosti: pláž 350 m, centrum 800 m, nákupné možnosti 100 m


Vybavenie hotela:

centrálna recepcia, WiFi pripojenie zdarma, reštaurácia s terasou, aperitív bar, vonkajšie sladkovodné bazény, jeden s vyhradenou časťou pre deti, tobogán, ležadlá a slnečníky pri bazéne, bar s vonkajšou terasou s posedením, sauna, masáže, soľná komora (za poplatok), parkovisko (za poplatok)

Ubytovanie:
dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky (manželské lôžko + rozkladacia pohovka), možnosť ubytovania pre druhé dieťa do 7 rokov bez lôžka, trojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky (manželské lôžko, jedno samostatné lôžko + rozkladacie lôžko), klimatizácia, TV/SAT, telefón, WiFi (zdarma), minichladnička a trezor (za poplatok), vlastné sociálne zariadenie, sušič na vlasy, balkón


Stravovanie:
all inclusive, raňajky, obedy, večere formou bufetových stolov vrátane nápojov (perlivé a neperlivé nealkoholické nápoje, džúsy, pivo, víno, voda), popoludňajšie občerstvenie v bare pri bazéne (15:00-16:00 hod) – káva, čaj, sušienky, zmrzlina pre deti, nealkoholické i alkoholické nápoje miestnej výroby, káva v all inclusive bare pri bazéne (10:00 – 23:00 hod)

Pláž:
štrkovo-piesočnatá pláž Soline s pozvoľným vstupom do mora, sprchy, kabínky na prezliekanie, promenáda pozdĺž pláže

Šport a zábava:
animácie pre deti do 14 rokov (01.07. – 31.8.), animácie pre dospelých každý deň okrem nedele, večerné animácie, fitness centrum, kryté viacúčelové ihrisko (volejbal, basketbal, futbal), ihrisko pre deti, stolný tenis, bowling, boccia, prenájom bicyklov

Doprava:
individuálna alebo autobusová, trasa vedie cez Maďarsko do Chorvátska, cesta autobusom od slovenských hraníc trvá cca 12 hodín, centrálne výstupné miesto v stredisku, Nástup: Denne. Minimálna dĺžka pobytu 4 noci.


Popis:
Hotel v príjemnom borovicovom lese, neďaleko jednej z najkrajších pláží Jadranu - Soline.
 

Kalkulácia zájazdu:

Adria (All inclusive):
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)