Brzet

Destinácia: Chorvátsko » Stredná Dalmácia » Omiš - Brzet

***xx
Brzet
Brzet Brzet Brzet
Brzet Brzet Brzet



Termín: od 15.6.2024 do 22.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1276938
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 82299979
Cena od: 519,00 €
+ príplatky od: 18,90 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Brzet   ***xx      Zobrazit podrobnosti
klimatizácia internet, WiFi večerný program parkovisko bicykle TV kamenistá pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 30 m
Od centra: 900 m
Popis:
hotel pavilónového typu je umiestnený v borovicovom hájiku, cca 900 m od centra mesta Omiš a tvorí ho viacero budov. Hotel má ideálnu polohu, nachádza sa v tichšom prostredí, cca 30 m od pláže. Do rušného centra s množstvom obchodov, reštaurácií, kaviarní a veľkým trhoviskom sa dostanete príjemnou prechádzkou. Krásna pláž je upravená, z drobných kamienkov, s pozvoľným vstupom do mora. Piesočnatá pláž sa nachádza v centre mesta Omiš. Hotel má vhodnú polohu aj pre športové vyžitie - rafting a kanoistika na rieke Cetina, v blízkosti je aj požičovňa bicyklov a na rôznych plážach je ponuka viacerých vodných športov.

Vybavenie a služby:
hotel pozostáva z hlavnej budovy a z priľahlých pavilónov. V hlavnej budove sa nachádza centrálna recepcia, klimatizovaná reštaurácia s terasou, denný bar, Wi-Fi. V hoteli na terase sa v sezóne konajú tanečné večery so živou hudbou. Parkovanie (za poplatok).  

Ubytovanie:
útulne zariadené klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky majú sprchu s WC, fén, TV so satelitom, telefón, balkón. Všetky izby sú orientované na morskú stranu.

Stravovanie:
polpenzia - raňajky formou švédskych stolov, večere sú servírované, výber z troch menu, šalátový bufet. K večeri nápoje miestnej produkcie zo samoobslužných automatov (džús, voda, červené a biele víno). V termíne do 15.06. sú nápoje servírované. 

Tip:
splav rieky CETINA, rafting na rieke CETINA, SPLIT, ostrovy HVAR a BRAČ, DUBROVNIK, MEDJUGORJE 

Mienka CK:
obľúbený hotel pri peknej pláži s vynikajúcou polohou poskytuje veľmi dobré služby pre všetky vekové kategórie a patrí v oblasti Omišu k najvyhľadávanejším. 


Popis:
Obľúbený hotel pri peknej pláži s vynikajúcou polohou poskytuje veľmi dobré služby pre všetky vekové kategórie a patrí v oblasti Omišu k najvyhľadávanejším.
 

Kalkulácia zájazdu:

Brzet:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)