Blue Horizon

Destinácia: Grécko » Rhodos » Ialyssos / Trianta

****x
Blue Horizon
Blue Horizon Blue Horizon Blue Horizon
Blue Horizon Blue Horizon Blue Horizon






Termín: od 9.10.2024 do 16.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351415
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 84555195
Cena od: 478,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Blue Horizon    ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén internet, WiFi parkovisko volejbal windsurfing, surf TV okruhliaková pláž vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 500 m
Od letiště: 6 km
Poloha:

Severozápadne od gréckeho ostrova Rhodos sa nachádza Blue Horizon Hotel, ktorý je umiestnený priamo na pláži Ialysos ("Trianta") a víta jednotlivcov, páry i rodiny. Medzi miestne atrakcie patrí: Rhodos mesto 7 km; Údolie motýľov 14 km; Kalithea termálne pramene 18 km; Kamiros 25 km; a Lindos 47 km. Centrum, kde si môžete vybrať z množstva obchodov, reštaurácií, barov a zábavných podnikov sa nachádza cca 500 m od hotela. Vzdialený od letiska RHO cca 6 km.


Hotel:

24-hodinové služby recepcie, reštaurácia, 2 bary, WiFi internet. pripojenie, požičovňa áut, parkovisko, vonkajší bazén, slnečná terasa s lehátkami a slnečníkmi, udržiavaný záhradný priestor s trávnikom, priamy prístup na pláž , plavčík, vodné športy ako plážový volejbal a vodné pólo, škola profesionálneho windsurfingu (za poplatok)


Izby:

K dispozícii sú: dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prísteliek.
Hotelové izby sú moderne vybavené, sú svetlé, na oknách sú vzorované závesy a textílie so žiarivými farbami, drevený nábytok, dláždené podlahy. Vybavenie izieb zahŕňa: súkromný zariadený balkón alebo terasa, zvuková izolácia, kúpeľňa, závesy a TV.


Stravovanie:

polpenzia - raňajky a večera, all inclusive - raňajky, obed a večera. Stravovanie formou bufetových stolov. Počas all inclusive občerstvenie počas dňa (čerstvá pizza, snacks, sendviče, čersvé ovocie, koláčiky), neobmedzená konzumácia miestnych alkoholických a nealkohoických nápojov, čaj, káva vo vybranom čase.


Pláž:

Kamienkovo-okruhliaková pláž sa nachádza priamo pred areálom hotela. Pláž zvykne bývať veternejšia (väčšie vlny), vstup do mora je strmší. Odporúčame aj obud do vody.




Popis:
Vonkajší bazén, slnečná terasa s lehátkami a slnečníkmi, udržiavaný záhradný priestor s trávnikom, priamy prístup na pláž , plavčík, vodné športy ako plážový volejbal a vodné pólo, škola profesionálneho windsurfingu (za poplatok). Kamienkovo-okruhliaková pláž sa nachádza priamo pred areálom hotela. Pláž zvykne bývať veternejšia (väčšie vlny), vstup do mora je strmší. Odporúčame aj obud do vody.
 

Kalkulácia zájazdu:

Blue Horizon :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)