Kaktus Playa

Destinácia: Španielsko » Katalánsko (Barcelona) » Calella

****x
Kaktus Playa
Kaktus Playa Kaktus Playa Kaktus Playa
Kaktus Playa Kaktus Playa Kaktus Playa











Termín: od 8.10.2024 do 15.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1324022
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia
Kód termínu: 81815761
Cena od: 418,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Kaktus Playa   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi bazén vnútorný stolný tenis sauna biliard práčovňa, čistiareň TV piesočnatá pláž
Od pláže: 100 m
Od letiště: 55 km

Poloha:
Španielske letovisko Calella, ktoré je považované za hlavné turistické centrum na pobreží Costa Brava, ponúka dovolenkárom aj hotel Kaktus Playa. Ten má výbornú polohu, čo znamená, že obchody, reštaurácie, kaviarne a bary nájdete len čo by ste kameňom dohodili. Piesočnatá pláž je vzdialená len 100 m. Poslednou rekonštrukciou prešiel v roku 2019. Letisko v Girone (GRO) je situované cca 55 km od hotela, letisko v Barcelone (BCN) cca 70 km.


Služby hotela:
24-hod. recepcia, Wi-Fi vo verejných priestoroch, klimatizácia vo verejných priestoroch, hotelový trezor, výťah, záhrada, slnečná terasa, úschovňa batožiny, kaviareň, bar, reštaurácia, vnútorný bazén, vonkajší bazén, ležadlá a slnečníky pri bazéne, TV miestnosť, stolný tenis, biliard, za príplatok:práčovňa, sauna.


Ubytovanie:
K dispozícii sú: dvojlôžkové izby (s výhľadom na more alebo na bazén).
Vybavenie izieb zahŕňa: kúpeľňu so sprchou, sušič vlasov, satelitnú TV, individuálne nastaviteľnú klimatizáciu, Wi-Fi, mini chladničku, balkón.

Stravovanie:
Možnosti stravovania: raňajky, polpenzia, plná penzia (raňajky, obedy a večere sú podávané formou bufetu).

Doprava:
Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Cena zahŕňa:
letecká doprava, letiskové poplatky, príručná batožina, ubytovanie vo vybranom hoteli na vybraný počet nocí a s vybraným stravovaním, transfer z letiska do hotela a späť, poistenie insolventnosti.

Cena nezahŕňa:
služby delegáta (program si zabezpečujú klienti individuálne), doporučený príplatok za cestovné poistenie, možnosť príplatku za registrovanú batožinu, miestna taxa 0,45 – 2,50 €/osoba/noc (podľa kategórie hotela).

Poznámka:
Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!


Popis:
Hotel po rekonštrukcií má výbornú polohu, čo znamená, že obchody, reštaurácie, kaviarne a bary nájdete len čo by ste kameňom dohodili.
 

Kalkulácia zájazdu:

Kaktus Playa:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)