Oberoy

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Paguera

****x
Oberoy
Oberoy Oberoy Oberoy
Oberoy Oberoy Oberoy




Termín: od 4.5.2024 do 8.5.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1327688
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83615364
Cena od: 377,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Oberoy   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi sauna masáž TV piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 200 m
Od centra: 300 m
Od letiště: 32 km
Úvod:

Hotel Oberoy, určený len pre dospelých (16+ rokov), sa nachádza vo vyhľadávanej Paguere. Okolie hotela ponúka jemné piesočnaté pláže a čistú vodu. Svojím hosťom poskytuje nielen pokojné prostredie, ale i pozorné služby.



Poloha:

Hotel Oberoy Mallorca je situovaný v tichom prostredí mestečka Paguera, len 150 metrov od pláží Tora a La Romana. Centrum Paguery, so širokou ponukou obchodov, barov a reštaurácií, je vzdialené asi 300 metrov a autobusová zastávka s linkami do Palmy sa nachádza cca 50 metrov od hotela. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 32 km.



Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia s terasou, hotelový bar, vonkajší bazén s terasou a ležadlami, plážové osušky (za zálohu), bezplatné WI-FI pripojenie, sauna, masáže (za poplatok), Wi-Fi pripojenie, osušky (za poplatok), úschovňa batožiny



Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby s výhľadom do ulice alebo na bazén. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor a minichladnička sú za poplatok.



Stravovanie:

raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov), all inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.



Pláž:

Hotel je situovaný v blízkosti pláží Tora a La Romana (cca 200 m od hotela), ktoré sú známe svojim jemným pieskom a čistou vodou. Hostia môžu stráviť čas odpočinkom pri mori alebo sa zapojiť do rôznych vodných aktivít. Vodné športy, ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.




Popis:
Hotel Oberoy, určený len pre dospelých (16+ rokov), sa nachádza vo vyhľadávanej Paguere. Vodné športy, ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.
 

Kalkulácia zájazdu:

Oberoy:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)