Iberostar Playa De Muro

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Playa de Muro

****x
Iberostar Playa De Muro
Iberostar Playa De Muro Iberostar Playa De Muro Iberostar Playa De Muro
Iberostar Playa De Muro Iberostar Playa De Muro Iberostar Playa De Muro








Termín: od 3.9.2024 do 8.9.2024 - 6/5 dní/nocí Kód zájazdu: 1327683
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 83105714
Cena od: 980,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Iberostar Playa De Muro   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum miniklub tobogán bazén vnútorný herňa TV detský bazén detské animácie piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 60 km
Úvod:

Hotel IBEROSTAR Playa de Muro sa nachádza priamo na pláži obklopený borovicami, kde prevláda atmosféra slnka, pláže a príjemnej atmosféry. Poskytuje ideálne podmienky pre oddych a relax.


Poloha:

Hotel je situovaný priamo na piesočnatej pláži, len 100 m od prírodnej rezervácie S´Albufeira a cca 5 km od centra Puerto de Alcudia. Najbližšie nákupné možnosti a reštaurácie či bary nájdete aj v okolí hotela. Medzinárodné letisko PMI je vzdialené cca 60 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, 3 reštaurácie, 3 bary, food truck, vonkajší bazén so slnečnou terasou a ležadlami, detské bazény so šmykľavkami, krytý bazén, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, posilňovňa, miniklub, detská herňa, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, úschovňa batožiny


Izby:

Hotel ponúka dvojlôžkové izby a rodinné izby (pre 3-4 osoby, spálňa, obývacia izba, terasa). Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor a minibar je za poplatok.


Stravovanie:

Raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

All inclusive – raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami vo vybranom čase.


Pláž:

Hotel má priamy prístup na jemnú piesočnatú pláž obklopenú borovicami, s pozvoľným vstupom do mora, čo je ideálne miesto na odpočinok a relaxáciu na slnku. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok.




Popis:
Food truck, vonkajší bazén so slnečnou terasou a ležadlami, detské bazény so šmykľavkami, krytý bazén, miniklub, detská herňa, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, úschovňa batožiny.
 

Kalkulácia zájazdu:

Iberostar Playa De Muro:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)