Iberostar Cristina

Destinácia: Španielsko » Mallorca » Playa de Palma

****x
Iberostar Cristina
Iberostar Cristina Iberostar Cristina Iberostar Cristina
Iberostar Cristina Iberostar Cristina Iberostar Cristina






Termín: od 12.10.2024 do 16.10.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1327653
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia / plná penzia / all Inclusive
Kód termínu: 83614259
Cena od: 378,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Adults only


Iberostar Cristina   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program fitness centrum miniklub bazén vnútorný tenis wellness, spa TV detské animácie detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 250 m
Od letiště: 7 km
Úvod:

Hotel ponúka komfortné ubytovanie s príjemnou atmosférou, kvalitným službami a pekným prodtredím v obklopení borovicových stromov.


Poloha:

Hotel IBEROSTAR Cristina sa nachádza v obľúbenom a vyhľadávanom meste Playa De Palma, pár metrov od mnohých lokálnych atrakcií, nákupných možností či reštaurácii a kaviarničiek. Pláž je vzdialená len 250 m. Medzinárodné letisko PMI je 7 km.


Hotel:

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia, pool bar, snack bar, lounge bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a so slnečnou terasou a ležadlami, krytý bazén, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, posilňovňa, detské ihrisko, miniklub, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, úschovňa batožiny, tenisový kurt (za poplatok), spa a wellness (za poplatok)


Izby:

K dispozícií sú dvojlôžkové izby, trojlôžkové izby, rodinné izby a suity. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor a minibar je za poplatok.


Stravovanie:

raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov),

all inclusive soft/light– raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické (3 alko drinky na osobu počas obeda a 3 alko drinky na osobu počas večere) a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami.


Pláž:

Hotel je situovaný neďaleko peknej piesočnatej pláže, kde si hostia môžu vychutnať slnko a more. Pláž má pozvoľný vstup do mora. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok.




Popis:
Vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a so slnečnou terasou a ležadlami, krytý bazén, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, posilňovňa, detské ihrisko, miniklub, medzinárodný hotelový program pre deti a dospelých, úschovňa batožiny, tenisový kurt (za poplatok), spa a wellness (za poplatok).
 

Kalkulácia zájazdu:

Iberostar Cristina:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)