First Class

Destinácia: Turecko » Alanya

*****
First Class
First Class First Class First Class
First Class First Class First Class



Termín: od 1.6.2024 do 8.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1336923
letecká
Doprava: letecká
Strava: ultra all Inclusive
Kód termínu: 84103858
Cena od: 544,60 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


First Class    *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub tobogán parkovisko bazén vnútorný wellness, spa sauna turecké kúpele volejbal masáž konferenčná sála biliard diskotéka kaderníctvo bicykle lekárska služba nákupná pasáž bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň herňa minifutbal TV detský bazén detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 4 km
Od letiště: 140 km
Popis
Vzdialenosť od letiska: Antalya  medzinárodné letisko 140km Najbližšie mesto (km): Mahmutlar 4km Typ pláže: Piesočnato-kamienková Vzdialenosť od pláže: 0m

Poloha
Hotel sa nachádza v Mahmutlari, centrum Mahmutlaru je vzdialené 4 km, 16 km od centra Alanye, 140 km od medzinárodného letiska v Antalyi. Presun na hotel môže trvať aj 4 h vzhľadom na premávku a zastávky ostatných cestujúcich na hoteloch počas transferu. 

Základné informácie
Jednoduchší 5* hotel ponúka štandardné služby; má vstupnú halu s 24 hodinovou recepciou, spolu 166 izieb, 2 vonkajšie bazény, 3 detské bazény, 1 vnútorný bazén, 3 tobogány a konferenčnú miestnosť. K dispozícii je fitness centrum, hammam, masáže, biliard, vodné športy, animačný program, požičovňa motorových vozidiel a bicyklov, TV miestnosť, čistiareň, lekár, kaderníctvo, herňa, diskotéka, nákupné možnosti, parkovisko, internetová kaviareň (za poplatok), WiFi (zdarma).

Pre deti
Je možné využiť mini klub (4-12 rokov), detský bazén, detské ihrisko.

Wellness
Hotel ponúka saunu, hammam, parný kúpeľ a masáže za poplatok. 

Vybavenie izieb
Izby sú vybavené balkónom, klimatizáciou, SAT-TV, trezorom, minibarom, telefónom, kúpeľňou s WC a fénom. K dispozícii sú izby pre hendikepovaných klientov

Strava
Hlavná reštaurácia, a´la carte reštaurácia (za poplatok), 7 barov – Lobby Bar, Aquapark Garden Bar, Beach Bar, Pool Bar, Vitamin Bar, vnútorná a vonkajšia diskotéka.

Koncept
All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere formou bufetu, snack servis, nealkoholické nápoje, lokálne alkoholické nápoje, teplé nápoje. Importované nápoje. Čerstvé ovocné šťavy a špeciálne kávy sú za poplatok. Hotel nie je povinný poskytnúť stravu mimo vyhradeného času na stravovanie. Rozsah a kvalita stravovania závisí od triedy, kategórie, veľkosti a ceny ubytovacieho zariadenia, ako aj miestnych tradícií a zvyklostí. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia na recepcii hotela pri ubytovaní.

Šport a zábava
K dispozícii sú zdarma denné a večerné animácie, plážový volejbal, mini-futbal, fitness centrum, diskotéka. Za poplatok je biliard, play station, vodné športy na pláži. 

Pláž
Nachádza sa tu piesočnato-kamienková pláž, ktorá je od hotela oddelená len miestnou komunikáciou. Z hotela je vybudovaný podchod na pláž. Vstup do mora je piesočnatý s kamienkami. Ležadlá, slnečníky, matrace na pláži a pri bazéne sú bez poplatku, osušky sú za poplatok. 

Web
Pre viac informácií: www.klashotels.com

Popis:
Jednoduchší 5* hotel ponúka štandardné služby; má vstupnú halu s 24 hodinovou recepciou, spolu 166 izieb, 2 vonkajšie bazény, 3 detské bazény, 1 vnútorný bazén, 3 tobogány a konferenčnú miestnosť. K dispozícii je fitness centrum, hammam, masáže, biliard, vodné športy, animačný program, požičovňa motorových vozidiel a bicyklov.
 

Kalkulácia zájazdu:

First Class :
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)