Apartmány Vianello

Destinácia: Taliansko » Veneto (oblasť Benátok) » Lido di Jesolo

***xx
Apartmány Vianello
Apartmány Vianello Apartmány Vianello Apartmány Vianello
Apartmány Vianello Apartmány Vianello Apartmány Vianello









Termín: od 25.5.2024 do 1.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1278092
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: bez stravy / raňajky
Kód termínu: 82030644
Cena od: 133,17 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Apartmány Vianello   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi parkovisko domáce zviera TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 280 m
Od centra: 200 m

Popis:
Lido di Jesolo – zóna Centro Est, cca 280 m od piesočnatej pláže a cca 200 m od centra.


Vybavenie a služby:
Areál tvorí hotelová a apartmánová časť (pozostávajúca z dvoch budov) monitorovaná kamerovým systémom, dva rekonštruované bazény so sladkou vodou (detský a pre dospelých), slnečná terasa so slnečníkmi a ležadlami, ktoré využívajú hostia z hotela i apartmánov. Majitelia každoročne postupne rekonštruujú a obnovujú vybavenie aparmánov. V apartmánoch je k dispozícií aj Wi-Fi. Budova A je dvojposchodová (typy apartmánov AA, AB, AC), umiestnená priamo pri bazénoch a vynovená apartmánová budova B je trojposchodová s podkrovím, postavená cca 50 m oproti od hotelovej budovy (typy apartmánov BA, BB, BC), a od bazéna ju delí len miestna komunikácia. Každý apartmán má kompletne vybavenú kuchyňu, mikrovlnnú rúru, trezor, TV so satelitom (vačšinou aj slovenský televízny program), je vybavený posteľnou bielizňou a uterákmi. V apartmánoch je klimatizácia. V areáli sú detské hojdačky. Pre všetky apartmány je k dispozícii v rámci areálu parkovisko s uzamykaním na noc (aj zakryté). V cene apartmánu je aj vstup na pláž, slnečník, jedno ležadlo a jedno kreslo. Výhodou je možnosť stravovania, a to raňajok priamo v hotelovej reštaurácii alebo večerí v blízkej reštaurácií. Pri striedaní turnusov je k dispozícii priestor na odloženie batožiny, WC a sprcha. Do vodného parku – Caribe Bay – je priame spojenie miestnou linkou, zastávka cca 50 m od hotela. Pes možný (za príplatok).


Ubytovanie:
Typ AA pre 2-3 osoby: trojlôžková spálňa (manželská posteľ a samostatná posteľ), kompletne vybavená kuchyňa (veľká chladnička s mrazákom, plynový sporák, mikrovlnná rúra, riady, príbory), klimatizácia (za poplatok), TV so satelitom, trezor, sprcha s WC, balkón. Možnosť jednej prístelky formou poschodovej postele.
Typ AB pre 4 osoby: štvorlôžková spálňa (manželská a poschodová posteľ), kompletne vybavená menšia kuchyňa (veľká chladnička s mrazákom, plynový sporák, mikrovlnná rúra, riady, príbory), klimatizácia (za poplatok), TV so satelitom, trezor, sprcha s WC, balkón.
Typ AC pre 6 osôb: priestrannejšie apartmány – dve trojlôžkové spálne (manželská a samostatná posteľ), kompletne vybavená kuchyňa (veľká chladnička s mrazákom, plynový sporák, mikrovlnná rúra, riady, príbory), klimatizácia (za poplatok), TV so satelitom, trezor, sprcha s WC, dva balkóny. Možnosť až dvoch prísteliek formou poschodových postelí.
Typ BA pre 3 osoby: priestrannejšie apartmány – trojlôžková spálňa s manželskou a samostatnou posteľou, kompletne vybavená kuchyňa (chladnička, plynový sporák, mikrovlnná rúra, riady, príbory), klimatizácia, TV so satelitom, trezor, sprcha s WC, balkón.
Typ BB pre 4 osoby: priestrannejšie apartmány – štvorlôžková spálňa s manželskou posteľou a dvomi samostatnými lôžkami resp. trojlôžková spálňa a jedno lôžko v kuchynskej časti, kompletne vybavená kuchyňa (chladnička, plynový sporák, mikrovlnná rúra, riady, príbory), klimatizácia, TV so satelitom, trezor, sprcha s WC, balkón. Možnosť prístelky.
Typ BC pre 5 osôb: priestrannejšie apartmány na najvyššom poschodí - dve samostatné spálne (jedna s manželskou posteľou a samostatným lôžkom a jedna s dvomi lôžkami), kompletne vybavená kuchyňa (chladnička, plynový sporák, mikrovlnná rúra, riady, príbory), klimatizácia, TV so satelitom, trezor, sprcha s WC, dva malé balkóny. Možnosť prístelky.

Stravovanie:
individuálne alebo možnosť doobjednať raňajky v hoteli Vianello resp. večere v blízkej reštaurácií. Raňajky – servírované rozšírené resp. bufet, večere - servírované.

Deti:
Dieťa 0-3 roky bez nároku na lôžko ZDARMA resp. detská postieľka (obmedzený počet). Jedno dieťa 0-12 rokov na prístelke v apartmáne ZDARMA (typ AA a AC).

Tip:
BENÁTKY - najznámejšia metropola severného Talianska, GULLIVERLANDIA v Lignano - zábavný park, CARIBE BAY v Lido di Jesolo – vodný park , jeden z najkrajších a najväčších, VERONA – historické mesto, možná návšteva opery, FLORENCIA – najnavštevovanejšie mesto s množstvom historických pamiatok.


Popis:
Areál tvorí hotelová a apartmánová časť (pozostávajúca z dvoch budov) monitorovaná kamerovým systémom.  Pre všetky apartmány je k dispozícii v rámci areálu parkovisko s uzamykaním na noc.
 

Kalkulácia zájazdu:

Apartmány Vianello:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)