Cascadas

Destinácia: Bulharsko » Slnečné pobrežie » Slnečné pobrežie

****x
Cascadas
Cascadas Cascadas Cascadas
Cascadas Cascadas Cascadas








Termín: od 3.6.2024 do 10.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1327713
letecká
Doprava: letecká
Strava: bez stravy / raňajky / polpenzia
Kód termínu: 82449683
Cena od: 338,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Cascadas   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia chladnička,minibar internet, WiFi fitness centrum tobogán parkovisko wellness, spa TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 800 m
Od letiště: 28 km
Úvod:

Obrovský apartmánový komplex s jedinečnou kombináciou strategickej polohy, inovatívnych riešení exteriéru a interiéru, výborných športových a zábavných podmienok pre každého člena vašej rodiny.


Poloha:

Hotelový komplex je situovaný v severnej časti obľúbeného a živého letoviska Slnečné pobrežie. Do rušného centra letoviska sa dostanete príjemnou prechádzkou za pár minút a najbližšie nákupné možnosti nájdete už aj priamo v okolí hotela.  Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 28 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, 9 vonkajších bazénov (z toho 2 detské so šmykľavkami a vodnými atrakciami pre deti), slnečné terasy s ležadlami a slnečními zdarma, udržiavné záhrady, atrakcie a zábava pre deti, detské ihrisko, spa centrum (za poplatok), záhradné relaxačné zóny, fitness centrum, hotelové reštaurácie, koktailový bar Terrassa, bar pri bazéne, párty bar Waterfall, Wi-Fi pripojenie, parkovanie (za poplatok)


Izby:

Hotelový komplex sa skladá z viacerých budov situovaných uprostred rozsiahlych záhrad a ponúka dvojlôžkové izby, štúdia (jedna miestnosť a možnosť prístelky formou pohovky pre 2 osoby) a apartmány (oddelená spálňa a obývacia časť s rozkladacou pohovkou). Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, telefón, TV/SAT, Wi-Fi pripojenie, minichladničku, set na pripravu kávy a čaju, klimatizáciu a balkón alebo terasu. Štúdia a apartmány majú aj kuchynky so základným vybavením.


Stravovanie:

raňajky, polpenzia – formou bufetových stolov v hotelovej reštaurácií


Pláž:

Pekná dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, ktorú lemuje živá pobrežná promenáda je od areálu hotela vzdielená 800 m. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok.




Popis:
9 vonkajších bazénov (z toho 2 detské so šmykľavkami a vodnými atrakciami pre deti), slnečné terasy s ležadlami a slnečními zdarma, udržiavné záhrady, atrakcie a zábava pre deti, detské ihrisko, spa centrum (za poplatok), záhradné relaxačné zóny, fitness centrum.
 

Kalkulácia zájazdu:

Cascadas:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)