Astoria

Destinácia: Bulharsko » Zlaté piesky » Zlaté piesky

****x
Astoria
Astoria Astoria Astoria
Astoria Astoria Astoria








Termín: od 12.7.2024 do 19.7.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1320924
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 80902160
Cena od: 959,00 €
+ príplatky od: 239,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Astoria   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum miniklub parkovisko bazén vnútorný wellness, spa sauna turecké kúpele masáž konferenčná sála kaderníctvo lekárska služba bezbariérový prístup TV detský bazén detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 10 m
Od centra: 700 m
Od letiště: 25 km
Úvod:
Hotel Astoria sa vypína na severnom okraji centrálnej časti letoviska Zlaté Piesky. Rušné stredisko so širokou ponukou zábavy, nákupov, večerného vyžitia. Tento 4 hviezdičkový hotel je ideálnym miestom na strávenie dovolenky v Bulharsku. Veľkým plusom je blízkosť krásnej širokej pieskovej pláže, ktorá je oddelená len pešou promenádou. Na pláži je vyhradená súkromná časť pre hotelových hostí. Letisko Varna je vzdialené len cca 25km.

Vybavenie:
24 hodinová recepcia, hlavná reštaurácia, Ázijská a Talianska reštaurácia, vonkajšie bazény, vnútorný bazén, detský bazén, bar pri bazéne, ležadlá a slnečníky pri bazéne a na pláži zadarmo, lobby bar s terasou, snack bar, výťah, Wifi, detské ihrisko, animácie, večerné programy, detský klub Sea Star, konferenčná miestnosť, posilovňa, úschovňa batožiny.
Za poplatok: hotelový lekár, prenájom áut, spa centrum - turecký hammam, sauna, masáže a terapie, kaderníctvo, vodné športy, parkovisko.

Ubytovanie:
centrálne klimatizované izby s možnosťou až 2 prísteliek, kúpeľňa so sprchou, fén, minichladnička, satelitná TV, telefón, Wifi na izbe zadarmo, osušky zadarmo, balkón alebo terasa, bezbariérová izba a detská postieľka na vyžiadanie.
Za poplatok: trezor.

Stravovanie:
hotel sa ponúka s ALL INCLUSIVE.

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
Vďaka svojej vynikajúcej polohe so širokou ponukou kvalitných služieb uspokojí klientov všetkých vekových kategórii.


Popis:
Hotel Astoria sa vypína na severnom okraji centrálnej časti letoviska Zlaté Piesky. Rušné stredisko so širokou ponukou zábavy, nákupov, večerného vyžitia. Tento 4 hviezdičkový hotel je ideálnym miestom na strávenie dovolenky v Bulharsku. Veľkým plusom je blízkosť krásnej širokej pieskovej pláže, ktorá je oddelená len pešou promenádou. Na pláži je vyhradená súkromná časť pre hotelových hostí.
 

Kalkulácia zájazdu:

Astoria:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)