Myconian Ambassador

Destinácia: Grécko » Mykonos » Platys Gialos

*****
Myconian Ambassador
Myconian Ambassador Myconian Ambassador Myconian Ambassador
Myconian Ambassador Myconian Ambassador Myconian Ambassador














Termín: od 5.6.2024 do 12.6.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1312172
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky
Kód termínu: 82502885
Cena od: 2 239,00 €
+ príplatky od: 235,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy


Myconian Ambassador   *****      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi večerný program parkovisko wellness, spa konferenčná sála kaderníctvo bicykle lekárska služba bezbariérový prístup práčovňa, čistiareň TV babysitting piesočnatá pláž plážový servis
Od pláže: 0 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 4 km
Úvod:
Hotel Myconian Ambassador sa nachádza priamo nad plážou Plati Yialos na južnom pobreží ostrova, ktorá je známa svojou čistou vodou a jemným pieskom. Slávne pláže kozmopolitného Psarou, malebná Paranga a Agia Anna sú v pešej vzdialenosti. Hotel Myconian Ambassador ponúka priestranné a exkluzívne navrhnuté ubytovanie na ostrove Mykonos s nádherným výhľadom na pláž a Egejské more zo súkromného bazéna alebo jacuzzi. Hlavné mesto, ktoré má fascinujúce historické a architektonické zaujímavosti, množstvo butikov, klubov, barov a taverien, ktoré sa rozprestierajú do malebného bludiska dláždených chodieb medzi bielymi domami je vzdialené 5 km.

Vybavenie:

vstupná hala s recepciou, výťah, bazén s LED konštaláciou, v spoločných priestoroch je WiFi pripojenie k internetu zadarmo, úschovňa batožiny, hotelový trezor, zmenáreň, reštaurácia, jedáleň, kaviareň, bar, TV miestnosť, obchod so suvenírmi, bezplatné parkovisko, službu stráženia detí, autopožičovňa, požičovňa bicyklov, lekársku službu, transfer-servis, prekladateľské služby, izbovú službu, práčovňu a kaderníctvo.


Ubytovanie:
2- až 3-lôžkové izby, 2- až 3-lôžkové suity, vila s 8 spálňami. V izbách je klimatizácia, ústredné kúrenie, kúpeľňa (dažďové sprchy), sušič na vlasy, kozmetické zrkadlo a župan, mini chladnička, varná kanvica, WiFi pripojenie na internet, telefón, TV s plochou obrazovkou, stereo aparatúra, trezor, minibar, terasa /balkón.  Veľa izieb má výhľad na more. Izby sú vybavené rozkladacou pohovkou. Pre deti sú k dispozícii detské postieľky. Je možné rezervovať bezbariérové --izby.

Stravovanie:

hotel sa ponuka s raňajkami alebo polpenziou


Oficiálna kategória:
*****

Naše hodnotenie:
*****: Hotel ponúka pokoj, ktorý sa ale v okamihu zmení krátkou prechádzkou do Psarou s kotviacimi jachtami alebo do rušných taverien, ktoré navštevujú miestni obyvatelia. Náročným hosťom hotel poskytne na výber priestranné dizajnové interiéry, gurmánsku reštauráciu, rozmanitú škálu ubytovania a možností zábavy.


Popis:
Hotel Myconian Ambassador sa nachádza priamo nad plážou Plati Yialos na južnom pobreží ostrova, ktorá je známa svojou čistou vodou a jemným pieskom. Slávne pláže kozmopolitného Psarou, malebná Paranga a Agia Anna sú v pešej vzdialenosti. Hotel Myconian Ambassador ponúka priestranné a exkluzívne navrhnuté ubytovanie na ostrove Mykonos s nádherným výhľadom na pláž a Egejské more zo súkromného bazéna alebo jacuzzi.
 

Kalkulácia zájazdu:

Myconian Ambassador:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)